Labels

Labels

Καλώσήρθατε!

Η Συντακτική ομάδα του ProGamerzPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας

Sports Games

Στο ProGamerzPlanet σας δίνουμε οδηγίες για να γίνεται καλύτεροι σε Sports Games.

RPG Games

Mπορούμε να σας κάνουμε να νιώσετε βετεράνοι πολεμιστές μέσα απο RPG παιχνίδια.

Άλλες κονσόλες

Στο ProGamerzPlanet σας ενημερώνουμε για τα νέα των άλλων κονσόλων για παράδειγμα Android και iOS

Πλήρη βοήθεια από Cheats Codes

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε και cheats codes διαφόρων action παιχνιδιών.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Yakuza 4 Rewiew



Το Υakuza 4 είναι πιστεύω το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι της σειράς(γιατί εμένα περισσότερο μου άρεσε το Yakuza 3) και βγήκε μόνο για το PS3.Εγώ το έπαιξα και είναι πάρα πολύ καλό.Εδώ σε αυτό το άρθρο θα σας περιγράψω τις εντυπώσεις μου.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Modern Warfare 3 Rewiew



Παρ'όλο που το Battlefield 3 εντυπωσίασε(θα ακολουθήσει rewiew) το Call Of Duty παρέμεινε ακόμα πρώτο για εμένα στα στρατιωτικά games.Πολλές βελτιώσεις στο multiplayer αλλά και στο online mode.Όλα θα τα μάθετε εδώ.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Άλλαξαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του WWE Brawl

Χτες που γράψαμε ένα άρθρο για το WWE Brawl ξέραμε μέχρι στιγμής ότι το παιχνίδι θα έβγαινε τον Μάρτη του 12.Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν κι τώρα το παιχνίδι θα βγει το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε στο gameplay.

UFC Undisputed 3 : Για δωράκι..τον Οvereem

To UFC Undisputed 3 έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές βελτιώσεις.Αλλά βέβαια κάνει και μεγάλη βελτίωση στο roster του.Έτσι λοιπόν έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στον Overeem να είναι κι αυτός στο παιχνίδι.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

WWE Brawl : Τι έχουμε μάθει μέχρι στιγμής



Εμείς στο ProGamerzPlanet ψάξαμε,ψάξαμε και βρήκαμε για το τι θα έχει μέχρι στιγμής το παιχνίδι WWE Brawl που βγαίνει πιθανώς τον Μάρτη.Εαν δεν ξέρετε με τι έχει να κάνει το WWE Brawl μπορείτε να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε κινήσεις σε στύλ Mortal Kombat με stars του WWE.Τώρα δείτε ποιους παλαιστές(μέχρι στιγμής) έχουμε μάθει ότι θα έχει το παιχνίδι :

Syndicate : Παιχνίδι από άλλη διάσταση



Εαν λατρεύετε τα παιχνίδια που έχουν σχέση με τα παιχνίδια μυαλού και με το μέλλον τότε το Syndicate είναι ότι πρέπει για εσάς.Η EA έκανε στροφή στην ποιότητα και σίγουρα θα προσφέρει ένα παιχνίδι που θα απολαύσουμε μετά βέβαια το FIFA 12.