Labels

Labels

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Syndicate : Παιχνίδι από άλλη διάσταση



Εαν λατρεύετε τα παιχνίδια που έχουν σχέση με τα παιχνίδια μυαλού και με το μέλλον τότε το Syndicate είναι ότι πρέπει για εσάς.Η EA έκανε στροφή στην ποιότητα και σίγουρα θα προσφέρει ένα παιχνίδι που θα απολαύσουμε μετά βέβαια το FIFA 12.


Αρχικά να σας πούμε το Syndicate είναι το remake ενος ομώνυμου παιχνιδιού που είχε βγεί το 1999 για το NES και το Gamecube και ήταν αρχικά παιχνίδι δράσης στα 60's.Τώρα πλέον αλλάζει χαρακτήρα και έχουμε ένα παιχνίδι του μέλλοντος με αρκετά πράγματα να κάνεις και μπόλικους...ψυχοπαθείς.Αμα δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ δείτε από κάτω.
Στο Syndicate θα έχετε την ευκαιρία να εισβάλετε στα καημένα μυαλά των θυμάτων σας και να τους κάνετε να τρελαθούν και να σκοτώσουν όχι μόνο τους άλλους φρουρούς αλλά και να αυτοκτονήσουν μόνοι τους.Επίσης οι παίκτες μπορούν να σταματήσουν τον χρόνο και να έχουν την άνεση να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.Έχετε πληθώρα όπλων ενώ το παιχνιδι έχει περιγραφεί σαν μίξη των Crysis & Mass Effect . Άλλο ένα καλό είναι τα πολλά modes που έχετε και τις δυνατότητες που έχετε με τα όπλα σας.
Για την πλοκή του παιχνιδιού δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα αλλά μπορείτε να δείτε το gameplay και τον Producer του παιχνιδιού να εξηγεί τα βασικά του παιχνιδιού.Έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου για PS3, XBOX 360 & PC.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου