Labels

Labels

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

XBOX 360 vs Playstation 3(PS3)





Σε αυτό το άρθρο θα συγκρίνουμε τις 2 κονσόλες και στο τέλος θα δούμε ποια είναι η καλύτερη κονσόλα.



Χειριστήρια




Το χειριστήριο του ΧΒΟΧ360 είναι έτη ποιο μπροστά απο του Playstation 3.Υστερα απο ψάξιμο αρκετό στο google βρήκα οτι το ιδιο game (π.χ Super Street Fighter) εχει 1 frame input lag στο ps3 με καλωδιομένο controller ενω στο xbox360 δεν εχει καθόλου. Εαν το χειριστήριο του Ps3 ειναι δε συνδεδεμένο ασύρματα παμε στα 2-3 frame lag. Γιαυτο και οι φιλοι μας οι Γιαπωνεζοι που ειναι ψυχάκια και τελειομανείς ολα τα tournaments τα κανουν host σε xbox360.

Συμπέρασμα:Το χειριστήριο του ΧΒΟΧ360 είναι πολύ καλύτερο απο του PS3.



Γραφικά:ΧΒΟΧ360


Τα γραφικά του Xbox360 και του Ps3 είναι ακριβώς τα ίδια.Γιαυτό μην ακούτε κάποιους που λένε το Xbox είναι καλύτερο ή το Ps3 είναι καλύτερο διότι δεν ξέρουν τι λένε.Τα γραφικά είναι ΙΔΙΑ.

Συμπέρασμα:Το ΧΒΟΧ360 και το PS3 είναι ίδια σε γραφικά.






Παιχνίδια.


Η MS σε πωλησεις έχει ξεφτιλίσει την SONY.. και γενικα οι τιμές του 360 είναι πάρα πολυ προσιτες σε σχέση με τις τιμές του 3 που είναι απαγορευτικες για την τσέπη του Ελληνα(αν και με το SLIM θα πέσουν αρκετά που θα αναγκαστει η MS να τις ρίξει κι άλλο).

Συμπέρασμα:Τα παιχνίδια του ΧΒΟΧ360 είναι λίγο ποιο φθηνά απο του PS3.



Online




Εδώ δεν χωράει αμφισβήτηση οτι το xbox live είναι πολύ καλύτερο απο το PSN.Δεν υπάρχει lag,μπορείς να κατεβάζεις demo,DLC και πολλά άλλα.Το xbox live δίνει και την δυνατότητα στις πολύ μικρές εταιρίες να φτιάχνουν παιχνίδια και να τα ανεβάζουν εκει.


Συμπέρασμα:Το ΧΒΟΧ360 live είναι καλύτερο απο το PSN



DVD/CD ROM



Σε αυτή την κατηγορία το Ps3 είναι με διαφορά καλύτερο με το blu-ray player κάτι που δεν έχει το Xbox (εκτός απο το elite).

Συμπερασμα:Το Ps3 είναι πολύ καλύτερο για να παρακολουθείς ταινίες.




ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ DVD/CD ROM KAI TA ΓΡΑΦΙΚΑ.ΤΟ ΧΒΟΧ360 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ KAΛΥΤΕΡΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ KINECT ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15εκ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου