Labels

Labels

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Heroes of Might and Magic III



Το Heroes of Might and Magic 3 δημιουργήθηκε απο την World Computed Games απο την 3DO το 1999 για τον υπολογιστή.


Στόχος του παιχνιδιού είναι να κατακτήσεις τα κάστρα των αντιπάλων σου.Υπάρχουν χάρτες μικρού,μεσαίου,μεγάλου και πολύ μεγάλου μεγέθους.Σε μερικούς χάρτες πρέπει να σκάβεις για να βρείς τον Κολοσσό και να τον χτίσεις στο κάστρο σου για να παίρνεις παραπάνω στρατό και χρήματα.


Κάστρα.

Castle.
 To Castle είναι το κάστρο των ανθρώπων.Ο Στρατός του είναι οι δορατοφόροι,οι τοξότες,οι γρύπες,οι πολεμιστές,οι καλόγεροι,οι καβαλάρηδες και οι Αγγελοι.










Rampart
To Rampart είναι το κάστρο του παραμυθένιου στρατού.Κένταυτοι,νάνοι,τοξότες/ξωτικά,πίγασοι,Δέντρα φρουροί,μονόκεροι και χρυσοί δράκοι κάνουν αυτό το κάστρο ξεχωριστό.






TOWER
Το Τower είναι το κάστρο με τα χιόνια.Τον στρατό του αποτελούν gremlins,νυχτερίδες,γύψινοι πολεμιστές,μάγοι,τζίνι,nagas και τιτάνες.





INFERNO
Inferno είναι το κάστρο των διαβόλων.Αποτελείτε απο διαβολάκια, μαιμούδες,κέρβερους,δαίμονες,φύλακες με μαστίγιο,τζίνι της φωτιάς και Σατανάδες


Necropolis
Η Necropolis οπως λέει και το όνομα είναι η πόλη των νεκρών.Αποτελείτε απο σκελετούς,ζόμπυ,φαντάσματα,βρικόλακες,σκοτεινούς μάγους,σκοτεινούς καβαλάρηδες και Δράκοι/Σκελετοί


Dungeon.
Το Dungeon είναι το κάστρο που ζούνε τα πλάσματα κάτω απο την Γή.Ο στρατός του αποτελείτε απο τυφλοπόντικες,πούπουλα,Μάτια,μέδουσες,μινόταυρους,λιοντάρια και Μαύρους Δράκους.


Stronghold
Το Stronghold είναι το κάστρο με τους βαρβάρους.Ο Στρατός του αποτελείτε απο goblins,απο orcs πάνω σε λύκους,απο Orcs με τσεκούρια,δράκοντες,Αετούς,κύκλωπες και μεγαθήρια.








Fortress
Fortress είναι το κάστρο που ζούνε τα πλάσματα απο τους βάλτους.Τον στρατό τον αποτελούν πολεμιστές,σαύρες,κουνούπια,κροκόδειλοι,ταύροι,πουλιά και Υδρες.



Conflux
Είναι το κάστρο των στοιχείων της φύσης.Αποτελείτε απο νεράιδες,στοιχείο του αέρα,στοιχείο της φωτιάς,του νερού,του εδάφους,του ηλεκτρισμού και απο φοίνικες







Είναι πραγματικά 1 παιχνίδι που αξίζει να το δοκιμάσετε.Είναι παλιό αλλα τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά για την εποχή του.Δείτε μερικές εικόνες μέσα απο το παιχνίδι.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου