Labels

Labels

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Nεα projects για παιχνίδια.



Πλέον τα παιχνίδια θα κάνουν την διαφορά καθώς έρχονται νέοι μεγάλοι τίτλοι για XBOX & PS3. Οι εταιρίες έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλεία.Ας δούμε τι προετοιμάζουν :
. Φήμες λένε ότι η Rockstar προετοιμάζει ένα άλλο GTA που θα είναι πιο κουλάτο και πιο αλλιώτικο από τα άλλα,αλλά βέβαια η Rockstar δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη.Eπίσης αναπτύσσουν το τρίτο Max Payne το οποίο πρόκειται να είναι σύμφωνα με την Rockstar ένα από τα βαρία χαρτιά των παιχνιδίων.Και βέβαια υπάρχει το Agent το οποίο πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι που να έχει μήξη από GTA,Max Payne,Mafia & Getaway.
.Η 2Κ ετοιμάζει ένα άλλο Bioshock το οποίο θα αποτελέσει πιθανόν και το τελευταίο Bioshock παιχνίδι.Φήμες λένε ότι το Mafia 3 επεξεργάζεται και πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει το 2012.Βέβαια υπάρχει και το NBA 2K12 που έχει προβληθεί στο Ε3 και σε 3 μήνες κυκλοφορεί.
.Η ΕΑ τώρα προετοιμάζει το NFS: RUN που θα κυκλοφορήσει τις 15 Νοεμβρίου και επεξεργάζεται το Mass Effect 3 το οποίο προσωπικά με άφησε ικανοποιημένο.Επίσης το FIFA 12 κυκλοφορεί πολύ πιθανόν τον Οκτώβρη ενώ φήμες ακούγονται για ένα 4ο Fifa Street αλλά και για το Mirror's Edge 2.Άλλο ένα νέο είναι οτι το Mercs.Inc το τρίτο παιχνίδι για την σειρά Mercenaries έχει ανακοινωθεί.
.H THQ προετοιμάζει το WWE Brawl και το UFC 3.Επίσης ανακοινώθηκε συμφωνία με τον Gulliermo Del Torro για να δημιουργήσουν το παιχνίδι Insane και άλλο ένα νέο είναι ότι προετοιμάζεται το DarkSiders 2.
.H Capcom προετοιμάζει το Street Fighter x Tekken που θα βγεί τον Μάρτιο του 2012 ενώ σε προετοιμασία βρίσκεται το DmC Devil May Cry όπου θα έχουμε ένα πιο νέο και πιο επικίνδυνο Dante.
.H Namco αντίθετα προετοιμάζει το Tekken x Street Fighter το οποίο θα έχει 3D χαρακτηριστικά σε αντίθεση με αυτά του παιχνιδίου της Capcom,ενώ δεν αποκλείεται να φτιάξουν το Tekken 7 ενώ καθοδόν για την Ιαπωνία(μέχρι στιγμής) είναι το Tekken Tag Tournament 2.
.H Rocksteady ετοιμάζει το Batman : Arkham City που θα αποτελέσει το sequel του Arkham Asylum.
.Η Crystal Dynamics ανακοίνωσε και έδειξε το gameplay του νέου Tomb Raider στο E3 και είναι το μόνο παιχνίδι που ασχολείται μέχρι στιγμής.
.H Naughty Dog προετοιμάζει το Uncharted 3 αλλά και είναι σε σκέψεις για το Kane & Lynch 3.
.Aυτή που προετοιμάζει πολλά παιχνίδια είναι η Ubisoft. Προετοιμάζει το Assasins Creed Revelations που το έδειξε και στο Ε3 2011 το Driver San Franscisco,το FarCry 3 το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει,το I am Alive το οποίο προετοίμαζε από το 2010.Για μελλοντικά projects έχουμε ένα παιχνίδι σχετικά με τους Black Eyed Peas,το Brothers In Arms 4,το Assasins Creed 3 προετοιμάζεται και το ίδιο κάνει και το Tom Clancy's Splinter Cell 6.
.Η Konami προετοιμάζει το PRO 2012 ενώ και το MGS : Rising βρίσκεται σε επεξεργασία.Αυτά μέχρι στιγμής από των χώρο των Games.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου