Labels

Labels

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Sleeping Dogs : Απο την Κίνα έρχομαι.....

Τελικά το μεγάλο θαύμα έγινε.Το True Crime : Hong Kong τελικά θα βγεί αλλά με διαφορετικό τίτλο. H Square Enix κάνει ένα μεγάλο δώρο στο gamers και πήρε τα δικαιώματα του παιχνιδιού από την Activision και έτσι το νέο όνομα του παιχνιδιού θα είναι Sleeping Dogs και θα βγεί για XBOX 360,PC & PS3 στις 14 Αυγούστου στην Αμερική και στις 17 στην Ευρώπη.


Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στο Hong Kong και εστιάζουν στην προσπάθεια ενός Αστυνομικού να ξεσκεπάσει μια τεράστια πλεκτάνη που έχει στηθεί μεταξύ κάποιων συμμοριών.

Στο Sleeping Dogs ο παίκτης θα έχει την ελευθερία να κινείται όπου θέλει καθώς το περιβάλλον του είναι σε τύπου free roaming.Στο παιχνίδι ο παίκτης ελέγχει τον αστυνομικό Wei Shen o oποίος θα γίνει μέλος της Τριάδας,της οργάνωσης η οποία έχει αυτή την πλεκτάνη.Ο παίκτης έχει την ικανότητα όταν περπατάει να πηδάει,να σκαρφαλώνει ακόμα και να κολυμπάει.Επίσης έχει την ικανότητα να παίρνει μοτοσυκλέτες,αυτοκίνητα,βάρκες μέχρι και kart.

Παρόλο που το παιχνίδι έχει αποστολές για να περάσεις,ο παίκτης μπορεί να τις ολοκληρώσει όποτε θελήσει ο ίδιος.Όταν δεν περνούν αποστολές,μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν στην τεράστια πόλη του Hong Kong,δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν δραστηριότητες.Υπάρχουν τώρα τρία είδη XP και αυτά είναι τα εξής :

Triad XP : Όσο πιο πολύ Triad XP έχει ο παίκτης,τόσο πιο βίαιο οπλοστάσιο αλλά και ικανότητες μπορεί να ξεκλιδώσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μέσω του free roaming ή και των αποστολών.

Face XP : Με πολύ Face XP, ο παίκτης έχει πολύ μεγάλο σεβασμό και αυτό το παίρνουν μόνο μεγάλα σε φήμη άτομα.

Police XP : Mε αυτό μπορεί ο παίκτης να έχει εξοπλισμό της αστυνομίας,που μπορεί να το ξεκλειδώσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

To interface του παιχνιδιού δείχνει ένα μικρό χάρτη.Η ζωή του Wei φαίνεται από ένα μικρό κόκκινο ημικύκλιο ενώ απο δίπλα υπάρχει ένα μικρό πράσινο ημικύκλιο δείχνει την προστασία που του έχει μείνει ακόμα.

Για ότι περισσότερο μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.Δείτε το trailer :


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου