Labels

Labels

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πληροφορίες για το νέο Medal Of Honor


To νέο Medal Of Honor είναι γεγονός.Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το 2010,το franchise επιστρέφει με το όνομα Medal Of Honor : Warfighter.Θα βγεί για PC,XBOX 360,PS3 και Wii U στις 23 Οκτωβρίου στην Αμερική και στις 26 Οκτωβρίου στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι πλέον θα έχει νέα μηχανή,καθώς θα έχει την Frostbite 2,την ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε και για το Battlefield 3.Και το Single Player αλλά και το Multiplayer θα χρησιμοποιούν αυτή την μηχανή.Το Single Player Mode θα συνεχεί να ακολουθεί τα γεγονότα των υποθέσεων της Tier 1,δηλαδή πιθανότατα θα αρχίσει μετά το 2002.

Aπό την άλλη το Multiplayer Mode,δεν θα αναπτυχθεί από την EA Digital Illusions αλλά από μία άλλη εταιρεία ονόματι Danger Frost Games.Θα αναπτύξει το δικό του multiplayer mode με την ίδια μηχανή,δηλαδή την Frostbite 2.To co-op mode επίσης θα υπάρξει στο παιχνίδι ξεχωριστά από το single-player mode.


Στο παιχνίδι ελέγχουμε διάφορες ομάδες της Tier 1,όπου έχουν διάφορες επειχηρήσεις όπως,την διάσωση στρατιωτών στις Φιλλιπίνες.Το Medal Of Honor πιθανότατα θα βγεί και για το Wii U καθώς όπως και άλλες εταιρείες,η EA έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στην νέα κονσόλα της Nintendo.

Για ότι άλλο μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.Δείτε το trailer :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου