Labels

Labels

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Bully : Schoolarship Edition



To Bully είναι ένα παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από την Rockstar New England και βγήκε στην αγορά από την Rockstar Games αρχικώς στις 25 Οκτωβρίου του 2006 μόνο για το PS2 και στις 24 Οκτωβρίου του 2008 για το XBOX,το PC,το Wii & το PS3.


Η πλοκή του παιχνιδιού έχει ως εξής :

O Jimmy Hopkins είναι ένας μαθητής που τον αφήνουν στην Ακαδημία Bullworth.Εκεί γνωρίζει δύο μαθητές τον Gary & τον Pete και οι τρεις τους γίνονται φίλοι μέχρι που στο τέλος του πρώτου κεφαλαίου,ο Gary τον προδίδει καθώς θεωρεί τον Jimmy ως εμπόδιο στα σχέδια του για να κατακτήσει το σχολείο.

Ο Jimmy συνεχίζει την ζωή του μέχρι που ο Gary καταφέρνει και πείθει όλους τους μαθητές αλλά και τους κατοίκους της πόλης να στραφούν εναντίον του και ο διευθυντής τον αποβάλλει.Εκεί γνωρίζει κι άλλο ένα κορίτσι,την Zoe η οποία έχει αποβλιθεί επίσης από το σχολείο λόγω του γεγονότος ότι είχε αυθαδάσει στον καθηγητή της Γυμναστικής της.

Στο τέλος αντιμετωπίζει τον Gary στην ταράτσα της ακαδημίας και τον κερδίζει.Ο Gary λέει το σχεδιό του στον Jimmy αλλά όλο το σχολείο τον ακούει με αποτέλεσμα ο διευθυντής να τον αποβάλει.Στο τέλος ο Jimmy φιλάει την Zoe με τους μαθητές να χειροκροτούν.

Ο Κόσμος είναι δικός σου !


Στο παιχνίδι μπορείς πρώτα να κοιτάξεις όλη την ακαδημία και μετά να περιγιηθείς (προς το τέλος βέβαια) σε ολόκληρη την πόλη.Το παιχνίδι θα βασιστεί στα mini-games και τα side-missions.Κάποιες σου εξασφαλίζουν χρήματα και άλλες ο Jimmy αποκτά νέες ικανότητες.Τα μαθήματα επίσης γίνονται mini games καιι δεν είναι βαρετά.Eπίσης και από αυτά κερδίζεις ικανότητες πχ στην Χημεία εαν περνάς τα μαθήματα θα μπορείς να δημιουργείς βόμβες και πάρα πολλά άλλα.

Γενικά το παιχνίδι έχει μέσα ότι αφορά την ζωή ενός εφήβου ενώ επίσης ο Jimmy διαθέτει πάρα πολλά μεταφορικά μέσα όπως skateboard,BMX,σκουτεράκι μέχρι και αμαξάκι του γκολφ.

Δείτε τo gameplay του παιχνιδιού :






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου