Labels

Labels

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Starhawk Preview

To Starhawk είναι ένα action third-person shooter παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 8 Μαΐου 2012 στην Βόρεια Αμερική και στις 9 Μαΐου 2012 στην Ευρώπη.Το παιχνίδι είναι σαν το Warhawk του 2007 επίσης μόνο για το PS3.


 Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή από το Warhawk είναι η προσθήκη ενός single-player mode στην ιστορία, η οποία είχε ως στόχο να συμπεριληφθεί στο Warhawk, αλλά τελικά αφαιρέθηκε. Το gameplay είναι παρόμοια με το Warhawk. Ένα νέο σύστημα που ονομάζεται "Build n Battle '" επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργoύν δομές, όπως αποθήκες, άμυνες, και οπλοστάσια στη μέση της μάχης, δίνοντας στο παιχνίδι μια στρατηγική σε πραγματικό χρόνο (RTS).

Το παιχνίδι παίζεται με shooter τρίτου προσώπου. Το παιχνίδι περιλαμβάνει flying mechs που είναι γεράκια. Ένας παίκτης γίνεται respawn σε αποβατικά σκάφη τα οποία μπορούν να κατευθύνουν ένα περιορισμένο εύρος για την επίτευξη του πεδίου μάχης. Όπως και το Warhawk, υπάρχουν 32-player online μάχης.Το Starhawk έχει επίσης μια λειτουργία συνεργασίας σε παρόμοια ιδέα με την λειτουργία των Horde του Gears of War.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου