Labels

Labels

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πληροφορίες για το WWE 13

Μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία του WWE 12,θα ακολουθήσει το WWE 13, το δεύτερο στην σειρά με αυτό το όνομα που θα αναπτυχθεί απο την Yukes και θα εκδοθεί από την ομάδα της THQ.Τι μάθαμε όμως για το καινούργιο reboot της σειράς ; Μάθετε εδώ.


Καταρχάς , να σας πληροφορήσουμε το παιχνίδι θα επικεντρωθεί σε μία εποχή του WWE που έγραψε ιστορία και όλοι ξέρετε ότι μιλάω για την Attitude Era.

Οι DDP,Billy Gunn, Road Dogg,Alberto Del Rio & John Cena έχουν επιβεβαιωθεί απο τον Cory Ledesma ότι θα είναι στο παιχνίδι ενώ μια ευκαιρία έχουν και οι :

Big Boss Man,JBL,Mideon,Viscera,Hardcore Holly,Foley,Rikishi,Dean Malenko,Ron Simmons,Steve Blackman,The Godfather,Rock,Ken Shamrock & ο Stone Cold

Ο Lord Tensai επίσης μάθαμε ότι είναι επεξεργασμένος και θα βγεί πιθανώς σε DLC μορφή.Άλλο ένα καλό είναι ότι έχουν την παλιά RAW Arena σαν unlockable,ενώ στο Commetary θα είναι οι JR & Jerry Lawler πιθανώς,ενώ μάλλον θα προσθέσουν και τους Cole,Booker,Matthews στο Smackdown.

Tώρα όσο αφορά το Storyline,στην αρχή σκεφτόντουσαν να έχουν ιστορικές στιγμές της Attitude Era αλλά με διαφορετικά θύματα.Πχ στο περιβόητο Austin Beer Bath αντί του Rock στην θέση του θα ήταν ο Del Rio.Στον Cory δεν άρεσε όμως η ιδέα και έτσι έχει αναλάβει αυτός το Story Mode.Αυτό σημαίνει και πιθανώς το τέλος του Road To Wrestlemania Mode.

Αυτά μέχρι στιγμής.Εαν μάθουμε κάτι περισσότερο θα σας ενημερώσουμε.Το παιχνίδι θα βγεί στις 20 Νοεμβρίου 2012 για PS3,XBOX και πιθανώς για PSVita.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου