Labels

Labels

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Deadliest Catch : Alaskan Storm

Σήμερα,εκτός από το εξαιρετικό Max Payne 3 Prewiew που έγινε από τον συντάκτη μας,Τάκη Σταύρου,σήμερα θα δείτε ένα rewiew σε ένα άγνωστο για εμάς παιχνίδι αλλά πάρα πολύ διάσημο στην Αμερική.Όσοι βλέπουν ΣΚΑΙ παρακολουθούν πιθανώς και την σειρά Deadliest Catch.Είναι μια σειρά με ψαράδες που ψαρεύουν σε πάρα πολύ κακές συνθήκες γεμάτες φουρτούνα και καταστροφές.Έτσι ξαφνικά αποφασίστηκε να βγεί παιχνίδι με αφορμή την σειρά.


Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Liquid Dragon Studios και βγήκε στην αγορά από την Greenwave Games για το XBOX 360 & το PC στις 17 Ιουνίου του 2008 στην Αμερική και μόνο.Το παιχνίδι δεν βγήκε στην Ευρώπη γιατί η σειρά δεν ήταν γνωστή στους Ευρωπαίους.

Παρατηρώντας το gameplay που θα δείτε και εσείς παρακάτω,παρατήρησα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατιγικής και πως πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές που θα έχουν ή θετική ή αρνητική επίδρασή όχι μόνο στον παίκτη αλλά και στο πλήρωμά του.

Το παιχνίδι σε τοποθετεί ως καπετάνιο σε ένα πλοίο με σκοπό να βρείς τον "Κόκκινο Χρυσό" που έχει η Βερίγγειος Θάλασσα.Διάλεξε ένα από τα 5 αληθινά πλοία που έχουν οι ψαράδες στην σειρά ή φτιάξε το δικό σου όπως το θέλεις εσύ κι ξεκίνα την περιπέτεια ! Ο σκοπός σου είναι να φτάσεις στην Βερίγγειο Θάλασσα πριν τους άλλους καπετάνιους και τα πλοία τους και να τους κερδίσεις.Αλλά δεν θα είναι τόσο απλό (τι νομίζατε βρε γατάκια ;).Πρέπει να προσλάβεις το κατάλληλο προσωπικό.Επίσης έαν προσλάβεις ένα άτομο που δεν έχει δυνατότητες τότε πολύ απλά καθυστερείς την εκπλήρωση του σκοπού σου.Εδώ κολλάει αυτό που έλεγα παραπάνω με τις σημαντικές επιλογές.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό,αλλά θέλει να έχεις καλή υπομονή και καλή σκέψη.

Δείτε το gameplay :


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου