Labels

Labels

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Max Payne 3 Preview

To Max Payne 3 είναι ένα επερχόμενο video game και αποτελεί  τον τρίτο τίτλο στην ιστορία του franchise To Max Payne δημοσιεύεται από την Rockstar Games για τα Microsoft Windows, PlayStation 3 και Xbox 360. Αναπτύχθηκε από την Rockstar Vancouver, σε συνεργασία με τα studio της Νέας Αγγλίας,του Λονδίνου και του Τορόντο.


 Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν μπορούν να αναπτύξουν από τη φινλανδική Developer.

Ο κύριος συγγραφέας του  Max Payne 3 είναι ο Dan Houser, ο οποίος ήταν επίσης ο συγγραφέας των περισσότερων παιχνιδιών της σειράς Grand Theft Auto και του Red Dead Redemption.

 To Max Payne 3 είναι ένα shooter τρίτου προσώπου στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του τιμητικού χαρακτήρα του Max Payne. To Max Payne 3 θα διαθέτει το over-the-shoulder zoom στόχο και μηχανική κάλυψη. Ωστόσο, αυτά ακριβώς θα χρησιμεύσουν ως γαρνιτούρα στα κλασικό γυρίσματα του παιχνιδιού τρέξιμου-και-πυροβολισμού.

 To Max Payne 3 θα καταστήσει επίσης την επιστροφή του bullet-time σε σκηνές δράσης, που το franchise είναι αξιοσημείωτο. Σε bullet-time θα είναι δυνατόν να βλέπουμε κάθε σφαίρα να κάνει μια τρύπα στους εχθρούς σας. Θα υπάρξει ένας «Last Man Standing" μηχανικός, ο οποίος θα δίνει μια αναστολή Max από το θάνατο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αν έχει ένα παυσίπονο για αυτον . Αν ο παίκτης είναι σε θέση να σκοτώσει τον εχθρό που εξέδωσε τον πυροβολισμό τραυματίζοντας τον με σφαίρες που θα ανακτήσουν αρκετή ενέργεια για  στρατιώτες.

To Max Payne 3 διατηρεί το Shoot-Dodge από τα προηγούμενα παιχνίδια.O Max θα είναι επίσης σε θέση να βουτάει.Κάθε μια βουτιά, θα δίνει τη δυνατότητα να πυροβολήσει 360 μοίρες γύρω. Η Rockstar έχει συνδυάσει τα φυσικά και κινούμενα σχέδια, έτσι ώστε όταν ο Max  καταδύει γύρω, αυτός το κάνει κατάλληλα ανάλογα με το περιβάλλον του. Μέσω της προηγμένης χρήσης της ευφορίας μηχανή φυσικής, πυροβολώντας και σκοτώνοντας εχθρούς.Στo Max Payne 3 θα δούμε αισθητά πιο ρεαλιστικά από ό, τι σε οποιοδήποτε προηγούμενο παιχνίδι της Rockstar.

To Max Payne 3 θα επιτρέπει στους παίκτες να σχηματίσουν ιδιωτικά  πληρώματα με τους φίλους, ή να συμμετάσχουν σε online περιβάλλον. Οι παίκτες θα μπορούν να είναι σε πλήρωμα  μέχρι και πέντε ταυτόχρονα, και για τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του πληρώματος θα κερδίζουν πόντους XP για τον παίκτη τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου