Labels

Labels

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τα πιο δυσκολα παιχνιδια στο διαδικτυο !

4. Κάποιοι «Crazy» γιαπωνέζοι δημιούργησαν ένα παιχνίδι με flash καιASCII animation. Όταν αρχίσεις να παίζεις αντιλαμβάνεσαι ότι είναι στην κατηγορία των «σχεδόν αδύνατο να τελειώσεις» παιχνίδια, όπου σε οποίο σημείο και αν είσαι…. χάνεις…  και ξεκινάς ξανά από την αρχή!!!….και αρχίζεις να φωνάζεις σαν 13χρόνο. Όπου και να κινηθείς κάτι θα υπάρχει να σου χτυπήσει, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την ανικανότητα σου να περάσεις ακόμα και το πρώτο στάδιο. Και το καλύτερο το λέει ο τίτλος του παιχνιδιού, είναι μία περιπέτεια με στόχο να φέρεις τέλος στην ζωή σου (SIC),  που σε κάνει μάλλον να φέρεις εσύ ο ίδιος τέλος στην ζωή των  τρελών εκείνων γιαπωνέζων. Αν θέλετε να δείτε τι εννοώ μπορείτε να το βρείτε εδώ.


3. Japanese Mario

.

Επίπεδο: Δύσκολο…Τα νεύρα μου….Πάρα πολύ δύσκολο

.

hard02

.

Φαντάσου το Super Μάριο στο κλασσικό NES παιχνίδι να είναι αντί από Ιταλός υδραυλικός σε γιαπωνέζικο γλυκό γατάκι… σε ένα παραμορφωμένο Σούπερ Μάριο κόσμο γεμάτο μίσος και αγανάκτηση. Τι εννοώ;;; Να ξεχάσεις το τρόπος που πάιζες παλιά… Τα κλασσικά κιβώτια με τα ερωτηματικά να κινούνται από μόνα τους,  η σημαία να τρέχει μακριά σου, και όλα τα στοιχεία της πίστας να συνωμοτούν εναντίον σου!! Japanese Mario I Hate you…. Μπορείτε να το κατεβάσετε από έδω

.

2. The Worlds Hardest Game

.

Επίπεδο: «Άκουσα ότι ρίχνοντας το pc σου έξω από το παράθυρο με ΝΕΥΡΑ μπορεί να το ρίξεις πιο μακριά από ότι μπορείς, Λέω να το δοκιμάσω!!!»

.

hard03

.

Το «The Worlds Hardest Game» είναι ένα flash παιχνίδι από την Armor Games. Είχα ακούσει από πολλούς internet junkies ότι είχαν παίξει αυτό το παιχνίδι, λόγω στο ότι είναι διάσημο από την δυσκολία που έχει…..Και πράγματι ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!! Όταν ένα παιχνίδι σου αναφέρει στην αρχή που ξεκινάει «This is the worlds hardest game. I guarantee you it is hardest than any game you have ever played… or ever will play» πρέπει να το παίρνεις σοβαρά.  Σκοπός του παιχνιδιού είναι να οδηγήσεις το κόκκινο τετράγωνο στο τέλος της πίστας χωρίς να αγγίσεις μπλε μπάλες και τοίχους. Δηλαδή ότι και να αγγίσεις…. Game over!!! Φυσικά με καλή εξάσκηση μπορεί να περάσεις ένα δύο επίπεδα, άλλα να καταφέρεις να τελειώσεις και τα 30 επίπεδα είναι κάπως αδύνατο!! Αν είσαι noob φύγε, αν νομίζεις ότι μπορείς να το παίξεις πάτησε εδώ.

.

1. I Wanna Be That Guy!!

.

Επίπεδο: «….Πρέπει να το τελειώσω…Μετά από 2 ώρες….Πρέπει να το τελειώσω…. 1 λεπτό…. είμαι στο πρώτο επίπεδο ακόμα…I Wanna Kill That Guy!!!»

.
hard05
.

IWBTG! είναι ο τίτλος αυτού του παιχνιδιού το οποίο δημιουργήθηκε από ένα rom hack των battle toads ( το γνωστό δύσκολο NES παιχνίδι) με δημιουργό ένα προγραμματιστή που λατρεύει τα retro παιχνίδια… και που όλοι μισούν!!! Δεν μπορώ να σας περιγράψω καλύτερα αυτό το παιχνίδι από αυτό που το έγραψε στο forum του…

Θέλω να είμαι ο τύπος: Η ταινία: Το παιχνίδι, είναι ένα σαρδόνιο ερωτικό γράμμα στις γαλήνιες ημέρες των πρώτων αμερικάνικων βιντεοπαιχνιδιών , όπου δημιουργήθηκε απο μια δύσκολη πλατφόρμα περιπέτειας. Οι παίκτες παίζουν το ρόλο του παιδιού, ένας νεαρού, ενους  πρωταγωνιστής στυλ Megaman σε μια αναζήτηση στο να γίνει αυτός ο τύπος. [...] Το IWBTG είναι ανοικτό σε όλους τους παίχτες, η γνώση και η ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών είναι προαιρετική, και μπορεί να μην βοηθήσει στο να αποφύγεις στις συχνά ειρωνικές και πάντα σαδιστικές παγίδες θανάτου που είναι τοποθετημένες παντού. Και έτσι, η ερώτηση αφήνεται σε σας… Έχετε τι παίρνει για να γίνεται ο τύπος;
.
hard07
.

Με λίγα λόγια είναι ένα παιχνίδι για ένα αγόρι και 8-bit Μαζοχισμού!!! Αν έχετε τα κότσια πατήστε να το κατεβάσετε εδώ ( Υπάρχουν δύο versions, το demo που είναι λίγες πίστες και για τους Hardcore υπάρχει και το full που εκει επέρχεται η παράνοια!!)

.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου