Labels

Labels

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

F1 2011 Prewiew




Tα παιχνίδια που έβγαιναν για Formula 1 ήταν πολύ άσχετα και γενικά κανείς δεν νοιαζόταν για αυτά μέχρι που η CodeMasters ανέλαβε τα ηνία.Στην αρχή όλοι είπαμε τι διαφορά θα έχει αν το αναλάβει η Codemasters.Ειλικρινά σας μιλάω ότι το F1 2010 ήταν ένα από τα παιχνίδια όπου οι παθιασμένοι gamers λιώσαν στην κυριολεξία με αυτό.


Για ποιον λόγο ?? Γιατί το F1 2010 ήταν το παιχνίδι το οποίο αποτελούσε μια καινούργια αρχή για τα παιχνίδια που αφορούσαν την F1.Διόρθωσε όλες σχεδόν τις ατέλειες που εμπόδιζαν να δούν αυτό το παιχνίδι ως ένα από τα καλύτερα της εποχής.Πολύ αληθινό και πολύ καλό με τα άλλα αυτοκίνητα να είναι πολύ δύσκολα και να σε φτάνουν στα όριά σου.
Αυτό θέλει να ξαναεπιχειρήσει και φέτος η CodeMasters με το νέο παιχνίδι F1 2011. Για να είμαι ειλικρινής ωστόσο από τα gameplay που είδα για αυτό το παιχνίδι δεν κατάλαβα σε βάθος το gameplay του F1 2011.Ώσπου είδα ότι είχε βελτιωμένα γραφικά τότε τα είδα όλα που λέμε κάποιες φορές.

Έχουμε όλους τους 24 πιλότους των 14 ομάδων που παρουσιάζονται στο παιχνίδι μαζί με τους νεοφερμένους να βρίσκονται στο παιχνίδι. 
Ωστόσο το πιο σημαντικό γεγονός από όλα τα άλλα είναι το ντεμπούτο του KERS(Kinetic Energy Recovery System) καθώς και του συστήματος DRS.Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το KERS είναι ένα μηχάνημα το οποίο συσσωρεύει την ενέργεια από τα φρεναρίσματα και την διοχετεύει μέσα σε 6,8 δευτερόλεπτα σε κάθε γύρο ώστε να αυξηθεί η ιπποδρομία του μονοθεσίου.Όσο για το DRS πρόκειται για ένα μηχάνημα το οποίο επιτρέπει στην αεροτομή του μονοθεσίου να γίνει ένα με το έδαφος της πίστας ωστέ να αυξηθεί η ταχύτητά του.
Για το Multiplayer η CodeMasters σκέφτεται να παρατάξει ένα split screen two player mode.Όσο αφορά το online θα γίνονται αγώνες με 24 άτομα(τα 8 ελέγχονται από το AI έναντι των 12 που είχαμε πέρυσι).Αλλά εμείς περιμένουμε την προσομοίωση της αληθινής ζωής ενός πιλότου που μας έχει υποσχεθεί η CodeMasters.Αν το κάνουν αυτό πιστεύω πως το F1 2011 θα είναι ένα από τα πιο hot games ever.Δείτε και το trailer για αυτό το παιχνίδι που βγαίνει στις 23 Σεπτεμβρίου :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου