Labels

Labels

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Gears Of War 3


Τώρα θα γράψω για έναν από τους νέους τίτλους που με τρελαίνουν τρομερά.Το Gears Of War 2 με έκανε κυριολεκτικά να λιώσω μαζί του και το ίδιο θέλω να κάνω και με το Gears Of War 3.Ο νέος τίτλος που έρχεται σε μας σε 9 μέρες αποκλειστικά για το XBOX 360.

Καταρχάς μπορώ να αρχίσω με το εξής.Το Gears Of War 3 στην E3 έκλεψε τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά γραφικά του και τα τέρατα που αντιμετωπίζεις.Ας μπω λοιπόν στο ψητό για τις βελτιώσεις στο Gameplay.
Για πρώτη φορά στο Gears Of War θα δούμε 4 παίκτες να παίζουν μαζί.Μια νέα στολή που ονομάζεται  Siliverback θα είναι διαθέσιμη  σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού μαζί με ένα όπλο και έναν μπαζούκα.Έχουν δύο διαφορετικά mode.Στο assault mode ελέγχουμε τον παίκτη μας κανονικά ενώ στο stationary mode οι παίκτες θα εξαπολύουν τα όπλα τους.Φυσικά όπως ξέρετε εμείς θα ελέγχουμε τον Marcus Fenix και μόλις η ιστορία προχωράει θα ελέγχουμε κι άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού.Επίσης θα έχουμε περισσότερους εχθρούς αλλά κι νέους χαρακτήρες.
Tώρα όσο αφορά το Multiplayer το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα καινούργιο mode που ονομάζεται Beast Mode.Παρόμοια με την λειτουργία του Horde στο Gears Of War 2 ο παίκτης επιτείθεται σε μέλη της COG ως ένα Logust Creature.Παίρνεις tokens όταν σκοτώνεις εχθρούς που επιτρέπει να ανεβάσεις τον παίκτη σου σε μία μεγαλύτερη κατηγορία.Επίσης ένα νέο Horde Mode υπάρχει και είναι ένα βρές ένα σημείο και κράτα το" παιχνίδι.
Το Gears Of War 3 είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτή την στιγμή και ελπίζω να το λατρέψετε μέσα από αυτό το άρθρο.Πάρτε τώρα και δείτε gameplay :


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου