Labels

Labels

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

NBA 2K12 : To καλύτερο basket simulation ever πιο δυνατό από ποτέ



Μέχρι την επιστροφή της 2K στα basketball simulations όλοι ήταν ανυπόμονοι και τα παιχνίδια της EA δεν τους ικανοποιήσαν όλους.Μέχρι που η 2K επέστρεψε και κυριαρχεί μέχρι και σήμερα στα basketball games.Φέτος η 2Κ κάνει επίδειξη δύναμης και θα σας δείξουμε γιατί.

Το NBA 2K12 που βγαίνει τις 7 Οκτωβρίου σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το gameplay του.Στο παιχνίδι έχουν δώσει περισσότερο ρεαλισμό.Δηλαδή τι ακριβώς ??

Έχουν βάλει τους παίκτες να κάνουν σουτ,καρφιά,βολές ανάλογα με την δυνατότητα που έχουν σε αυτά.Πχ αν είστε ο O Neal δεν θα ρίξει δίποντο λίγο πιο μακριά από τις βολές γιατί στα shoot είναι άστοχος.Επίσης έχουν βάλει περισσότερες επιλογές για να  βάλετε καλάθι στην αντίπαλη ομάδα καθώς και στο MyPlayer Mode έχει βαλθεί μεγαλύτερη δυσκολία σε ότι αφορά το gameplay.

Tώρα όσο αφορά το θέμα των Legends στο Challenge Mode  έχουν προστεθεί αρκετοί θρύλοι συμπεριλαμβάνοντας τους :
Michael Jordan
Larry Bird
James Worthy
Karl Malone
Magic Johnson
Kareem Abdul Jabaar
Julius Erving
Bill Russell
Isiah Thomas
Clyde Drexler
Jerry West
Wilt Chaimberlain και πολλοί άλλοι...
Δείτε το vid με τους Legends εδώ :



Όσο αφορά το roster έχει παραμείνει ακριβώς το ίδιο και έχει τους μπασκετμπολίστες που έφυγαν για Ευρώπη σαν free agents.Επίσης έχει ανανεωθεί το Street Mode καθώς λέγεται πως πρόσθεσαν άλλες 4 νέες τοποθεσίες ενώ τα Dunk Contests παραμένουν για άλλη μια χρονιά εκεί και μας συντροφεύουν.
Δείτε ένα ολοκαίνουργιο video trailer για το παιχνίδι :



Η σύνοψη που βγάζω είναι πως η 2Κ πάντοτε εντυπωσίαζε με τα παιχνίδια της για μπάσκετ αλλά αυτήν την φορά κατά την γνώμη μου έκανε μια επίδειξη δύναμης και σίγουρα το NBA 2K12 είναι ένα must-buy παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου