Labels

Labels

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Battlefield 3 Preview



Το Battlefield είναι ένα παιχνίδι που θα αφήσει ιστορία όχι μόνο στην κατηγορία του(FPS) αλλά και γενικότερα.Η σειρά Battlefiled είναι μια σειρά η οποία όλο και βελτιώνεται.Η επανάσταση αυτής της σειράς,άρχισε από το Battlefield:Bad Company. Ο λόγος είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι,είδαμε μια νέα μηχανή,την Dice.


Battlefield 3 Picture
 Η λειτουργία αυτής της μηχανή είναι να προσφέρει στον χρήστη διασκέδαση,δίνοντάς του την δυνατότητα να καταστρέφει τα περισσότερα στοιχεία που βρίσκονται στο παιχνίδι.
Στο Battlefield 3 έχουμε μια ακόμα πιο καινούρια μηχανή,την Dice 2 η οποία προσφέρει στους gamers την δυνατότητα της απόλυτης καταστροφής.Μπορείς να καταστρέψεις οτιδήποτε,ακόμα και τους δρόμους!

Battlefield 3 Picture
To Battlefield 3 θα είναι ένα απολύτως ρεαλιστικό παιχνίδι με βελτιωμένο ήχο,γραφικά και πολύ ικανοποιητικό gameplay.
Όμως έχουμε και τις αμφιβολίες μας. Αυτές οι αμφιβολίες είναι στο online gameplay του παιχνιδιού.
Στο Battlefield:Bad Company 2 δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το Multiplayer,οι λόγοι είναι πολλοί και φοβόμαστε μην γίνει το ίδιο και με το Battlefield 3.

Battlefield 3 Picture
Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ο στόχος των όπλων, ο οποίος κουνιόταν πολύ.Επίσης,ένας ακόμα λόγος είναι ότι οι εχθροί,χρεαζότανε περίπου έναν γεμιστήρα για να πεθάνουνε.Αυτό δυσκόλεβε τα πράγματα πολύ.Άλλο ένα αρνητικό είναι οι μεγάλες πίστες οι οποίες άμα δεν έβρισκες όχημα ήσουν αναγκασμένος να τις διασχίσεις με τα πόδια.Και ο τελευταίος λόγος είναι το δύσκολο XP.Στο Battlefield:Bad Company 2 ήταν αρκετά δύσκολο να ανεβείς level,πράγμα που έκανε τους gamers να βαρεθούν και έτσι σύντομα,οι servers του παιχνιδιού είχαν σχεδόν αδειάσει.

Battlefield 3 Picture
Ελπίζουμε στο Battlefield 3 να έχουν διορθώσει τα προβλήματα αυτά και να έχουν βάλει και μεγαλύτερο μέγιστο αριθμό παιχτών στην πίστα.
Το Battlefield 3 υπόσχεται πάρα πολλά και προς το παρόν μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέσα από τα gameplay videos του.Δείτε το Gameplay :
                                               

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου