Labels

Labels

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

WWE '12 Review.

Μια νέα εποχή άνοιξε για τα παιχνίδια του WWE καθώς το WWE 12 καταφθάνει σε 2 μήνες στην Ευρώπη και στην Αμερική.Έχουν κάνει πολλές βελτιώσεις στο gameplay και εμείς σας τις δείχνουμε.

Τα γραφικά θα δείχνουν ακόμα πιο ρεαλιστικά χάρη στην νέα τεχνολογία "Predator Technology".Δείτε λίγα παραδείγματα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το Predator Technology για την δημιουργία των παλαιστών του παιχνιδιού.






To gameplay του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί πολύ και είναι σαν να βλέπεις ένα show του WWE ή ένα Pay-Per-View.Το νέο Camera Angle κάνει το παιχνίδι να φαίνεται σαν να το βλέπουμε σε τηλεόραση.Τα νέα controls αλλάζουν εντελώς την παλιά μηχανή που είχε το παιχνίδι και το έκανε πιο ανανεωμένο.

Πλέον στους αγώνες περιλαμβάνεται και announcing όταν πρόκειται για ματς τίτλου που πρόκειται να έχουμε όχι μόνο στο Universe Mode αλλά και στο Exibition Mode.Δείτε το σχετικό βίντεο :


To roster θα περιλαμβάνει πάνω από 70 Superstars και Divas που είναι στο WWE. Aπό τον Alberto Del Rio μέχρι και τον Husky Harris και η λίστα συνεχίζεται συνεχώς.Φέτος ωστόσο έχει μειωθεί το roster των Divas για να μπούν περισσότεροι legends κι για αυτό μάλλον θα τις δούμε σε DLC.


Ένα καινούργιο create mode στο WWE '12 είναι το "create an arena".Εκεί θα μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας αρένα.Θα μπορούμε να βάλουμε χρώμα στα σχοινιά που είναι στο ring και άλλα.Επίσης άλλη μια νέα καινούργια βελτίωση είναι στο Create A Superstar Mode.Ο Παίκτης καταρχάς έχει επιλογές για να βάλει σαν ονόματα του παλαιστή και μάλιστα έχει αληθινά ονόματα όπως Macho Man του Savage η Brooklyn Brawler και έχει περισσότερα haircuts.


Το WWE '12 βγαίνει στην Ευρώπη στις 25 Νοεμβρίου για το Playstation 3,για το Xbox 360 και για το Nintendo WII
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου