Labels

Labels

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Call of Duty:Modern Warfare 3 Preview


Η σειρά Call of Duty μας έχει δώσει αξέχαστες στιγμές στο παρελθόν.Η σειρά αυτή συνεχίζεται και φέτος φέρνοντας μας το παιχνίδι Call of Duty:Modern Warfare 3.

Το σενάριο του παιχνιδιού εξελίσεται από το σημείο που είχε σταματήσει το Modern Warfare 2.Ο παίχτης πρέπει να φέρει εις πέρας ένα πλήθος αποστολών ώστε να βρει τον κύριο εχθρό,τον Makarov.Ψάχνοντάς τον θα περάσει απο πολλές χώρες όπως την Αμερική,την Αγγλία,την Γαλλία και την Γερμανία.
Κάτι το οποίο δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ στο Call of Duty είναι το Multiplayer.Το Modern Warfare 3 θα διατηρείσει το διασκεδαστικό gameplay του, προσθέτοντας καινούργια όπλα, καινούρια killstreaks, καινούριες perk και άλλα διάφορα στοιχεία για το create a class και γενικότερα το customization.Αλλα αυτό που περιμένουμε να δούμε περισσότερο από όλα τα άλλα είναι το survival mode στο οποίο με έναν φίλο σου πρέπει να αντέξεις διάφορα κύματα εχθρών,τα οποία όλο και δυσκολεύουν.Κατα τι διάρκεια του survival mode μαζεύεις πόντους με κάθε εχθρό που σκοτώνεις έτσι ώστε να αγοράσεις όπλα και killstreak rewards.

Το αρνητικό στοιχείο που έχουμε συμπαιράνει από τα gameplay videos είναι ότι δυστυχώς στο Modern Warfare 3 υπάρχει η ίδια μηχανή με τα προηγούμενα παιχνίδια.Είναι πολύ κρίμα σε ένα τόσο καλό παιχνίδι να μην βελτιώνουν τα γραφικά.
Πολλοί λένε ότι δεν θα αγοράσουν το Modern Warfare 3 λόγω των επανελημένων γραφικών του και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού αλλά σίγουρα εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία.
Δείτε λίγο trailer και gameplay :
                                         
                                          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου