Labels

Labels

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αφιέρωμα στον Ezio Auditore


Το αφιέρωμα του διαγωνισμού έφτασε και έχουμε να κάνουμε και να μιλήσουμε για τον θρυλικό παίκτη μας Ezio Auditore. Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.

Ο Ezio ένας Φλορεντιάνος ευγυνής υπό την κατοχή της Ιταλικής Αναγέννησης και γνωστός τους φιλόσοφους και ιστορικούς εκεινής της εποχής.Ο Mentor των Ιταλών Assassins.
Ένας μέλος των ευγενών Auditore o Ezio δεν ήξερε το μυστικό της οικογένειας του μέχρι τα 17 του όπου η οικογένεια του προδώνετε από τον δικαστή της πόλης.Με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα 2 αδέρφια του και ο πατέρας του.Πλέων ο πιο καταζητούμενος της πόλης ο Ezio καταφέγει από τη πόλη του και πηγαίνει στη Τοσκάνη σε ένα χωρίο ονομάτι Villa Autitore.Εκεί μαθένει όλη την αλήθεια και ορκίζετε εκδίκηση.

Μετά από προπονήσεις ο Ezio ξεκινάει τον πόλεμο ενάντια των Ιταλών Templars οι οποίοι διοικούνται  από τον Rodrigo Borgia.Εντωμεταξύ στα ταξίδια του ο Ezio βρίσκει πολύτιμα χαρτιά από τον προγονό του τον Altair τον Mentor of the Levantine Assassins ενώ ο Ezio πρέπει να σώζει τις ιταλικές πόλεις από τον έλενχο των Ιταλών Templers.Μετά από αρκετό χρόνο ο Ezio καταφέρνει να ελευθερώσει τις ιταλικές πόλεις. Και καταφέγει στη Ρόμι στο απόλυτο όχυρο των Templars όπου τα βλέπει άσχημα τα πράγματα και με την βοήθεια των συμμάχων του καταφέρνει και χτήσει τη Assassin Brotherhood και έπειτα από καιρό η Ιταλία είναι στα χέρια του Ezio.

Όπως περνούσαν τα χρόνια ο Ezio ο πλέων Mentor των assassins o Ezio ψάχνει για να μάθει για τον προγονό του τον Altair και αναγκάζετε να ταξιδέψει στη Κωνσταντινούπολη σε ένα κάστρο που ήταν ο  Altair με τους assassins και να μάθει το μυστικό του πρέπει να βρει 5 κλειδιά και έτσι πάει στη Κωνσταντινούπολη και βρήσκει την κατάσταση χάλια να κιριεχούν την πόλη οι Templars και έτσι ο Ezio αναγκάζετε να βοιηθίσει τους τούρκους assassins να πάρουν πίσω την πόλη ενώ παράλληλα ο Ezio βρίσκει τα κλειδιά επιστρέφει στη Masyaf και ανακαλύπτει το μυστικό του και το αφήνει εκεί που είναι και ο Ezio παρατάει την ηγεσία των Assassins

Μετά από χρόνια ο Ezio βρίσκεται στη Ιταλία σε Tuscan Villa με την αγαπημένη του γυναίκα Sofia Sartor του και με τα δύο του παιδιά τον Marcelo και Flavia.Ο Ezio άφησε την τελεταία του αναπνοή στα 65 στη Φλορεντίνα από καρδιακή προσβολή.



Συντάκτης Βαλάντης Μπρίκος 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου