Labels

Labels

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πιθανή η μη-έκδοση των DLC του Skyrim για PS3!


Χθες, 31/8/12 η Bathesda ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του Skyrim στο PlayStation 3, ίσως να μη δουν ποτέ το DLC με τα Vampires ''Dawnguard'', αλλά και το νέο DLC με τίτλο Hearthfire.

''Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα με το Skyrim στο PlayStation 3 και δεν μπορούμε να τα λύσουμε'' δήλωσε ένας υπάλληλος της Bathesda στο Forum της.

Το ακριβές πρόβλημα δεν αναφέρθηκε, αλλά μάλλον σχετίζεται με το save game frame-rate glitch του Skyrim στο Playstation 3 που το ταλαιπωρούσε από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, και κράτησε αρκετές εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, ο κ.Hines δήλωσε: '' Το Skyrim είναι ένα δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι και χρειάζεται πολλά εφόδια, πόσο μάλλον για το DLC Dawnguard. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το Dawnguard καλό για όλους. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τη Sony για να σας φέρουμε το Dawnguard. Το PS3 είναι μια ισχυρή κονσόλα και προσπαθούμε να σας φέρουμε το DLC που θέλετε. Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο, γιατί εργαζόμαστε ταυτόχρονα και στο Hearthfire. Ελπίζουμε να είχαμε μια πιο ακριβής απάντηση αυτή τη στιγμή, καθώς καταλαβαίνουμε το θυμό σας όταν το ίδιο πακέτο δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες. Όταν έχουμε νεότερα , βεβαίως και θα σας ενημερώσουμε. Εκτιμούμε το χρόνο και την υποστήριξη που μας δίνετε και σας ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου