Labels

Labels

Καλώσήρθατε!

Η Συντακτική ομάδα του ProGamerzPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας

Sports Games

Στο ProGamerzPlanet σας δίνουμε οδηγίες για να γίνεται καλύτεροι σε Sports Games.

RPG Games

Mπορούμε να σας κάνουμε να νιώσετε βετεράνοι πολεμιστές μέσα απο RPG παιχνίδια.

Άλλες κονσόλες

Στο ProGamerzPlanet σας ενημερώνουμε για τα νέα των άλλων κονσόλων για παράδειγμα Android και iOS

Πλήρη βοήθεια από Cheats Codes

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε και cheats codes διαφόρων action παιχνιδιών.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

WWE 12 Rewiew



Δεύτερο άρθρο για σήμερα και ξεκινάμε και κάνουμε rewiew στο παιχνίδι της THQ WWE 12.Το πήρα 3 μέρες αφότου βγήκε και σας λέω τις εντυπώσεις μου.

Uncharted 3 Rewiew



Μετά από 2 μήνες περίπου,το ProGamerzPlanet επέστρεψε και σήμερα θα κάνω ένα rewiew μετά από αρκετές παρακλήσεις για το super παιχνίδι Uncharted 3.Βγήκε αποκλειστικά για το PS3 στις 4 Νοεμβρίου.Δυστυχώς δεν έχω PS3 αλλά ευτυχώς για αυτό υπάρχουν κι οι φίλοι και έκανα ένα walkthrough και σας παρουσιάζω τις εντυπώσεις μου.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Πληροφορίες για το νέο Yakuza







Κι όντως η SEGA συνεχίζει την σειρά Yakuza που τόσο πολύ λατρεύουμε και ενώ όλα έδειχναν ότι το Yakuza 4 θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς.Το Yakuza: Dead Souls ανακοινώθηκε από την SEGA και εκεί θα δούμε κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στο Yakuza.

Top spin 4 review.

Το Top Spin 4 αλλάζει όσα ξέρατε για τα παιχνίδια τένις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Ο εύκολος χειρισμός του παιχνιδιού σας βάζει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ το βαθύ gameplay του θα ανταμείψει τους λάτρεις του σπορ δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάσουν την στρατηγική τους, να εστιάσουν στις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε ανίκητους πρωταθλητές μέσα στα κορτ.

Ο πιο πλούσιος και προηγμένος τίτλος της σειράς Top Spin, το Top Spin 4, σας προσφέρει την συγκίνηση μια επαγγελματικής καριέρας στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο χάρη στο πλουσιότερο ρόστερ παικτών που συμπεριλήφθηκε ποτέ σε παιχνίδι, τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις χάρη στην κορυφαία τεχνολογία Signature Style της 2Κ, αναβαθμισμένες δυνατότητες δημιουργίας παίκτη με νέα συστήματα προπόνησης και εξέλιξης, ένα απίστευτα πλούσιο Career mode, ολοκαίνουργιες ρεαλιστικές τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και ένα πλήρες online World Tour Mode. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να γίνετε ο No1 τενίστας στον κόσμο;

  • Δείτε, νιώστε και ακούστε όλα όσα βιώνουν οι επαγγελματίες σε ένα πραγματικό αγώνα τένις. Παρακολουθήστε τον παίκτη σας καθώς χρησιμοποιεί πανομοιότυπες κινήσεις με τον πραγματικό αθλητή χάρη στις ολοκαίνουργιες 4.000 κινήσεις Signature Style. Επίσης, ζήστε την ένταση της κερκίδας καθώς το πλήθος αντιδρά με ζητωκραυγές και επιφωνήματα στα κρίσιμα σημεία του ματς χάρη στα ολοκαίνουργια ηχητικά εφέ πλήθους.
  • Εύκολα προσεγγίσιμο για τους αρχάριους παίκτες και παράλληλα βαθύ και ενδιαφέρον για τους πιο έμπειρους, τα controls του Top Spin 4 επιτρέπουν στους τενίστες κάθε επιπέδου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε πρωταθλητή μέσα στα κορτ.
  • Το Top Spin 4 παρουσιάζει 25 από τους κορυφαίους επαγγελματίες τενίστες και θρύλους του χώρου, που αποδίδονται με απαράμιλλη φυσικότητα και ρεαλισμό χάρη στο πολυβραβευμένο σύστημα Signature Style της 2Κ που αναπαριστά με ακρίβεια τις χαρακτηριστικές κινήσεις, τις εμφανίσεις, το στυλ παιξίματός, τις αντιδράσεις καθώς και τους πανηγυρισμούς του κάθε παίκτη.
  • Τα ολοκαίνουργια στοιχεία παρουσίασης δίνουν ζωή στο τένις όπως ποτέ άλλοτε χάρη σε σκηνές εισαγωγής pre-match, ποικίλες αντιδράσεις των θεατών, ηχητικά εφέ, δυναμικές γωνίες λήψεις της αναμετάδοσης των ματς και πολλά άλλα.

Silent Hill : Downpour-Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται



To Silent Hill & η Konami επιστρέφουν δυναμικά και δείχνουν πως παρόλο που τα Horrors μετατρέπονται σε Action Games η Konami δείχνει πως.,.....οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.Bγαίνει για XBOX & PS3 στις 27 Οκτωβρίου(βλέπω ένα Rewiew να έρχεται σύντομα).

FIFA 13 - Report


Ακόμη αρκετοί δεν έχουν προλάβει να πάρουν το FIFA 12 στα χέρια τους
και άλλοι τόσοι να το συνηθίσουν.
Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε πληροφορίες για το FIFA 13.

Αν και οι πιο πολύ δεν θα το πιστέψετε,είναι αλήθεια,
οι καλύτεροι του blog μας έψαξαν και ανταμείφθηκαν με αυτό που βρήκαν.

Το νέο FIFA,που μας έρχεται λογικά τον Σεπτέμβρη του 2012,
πιθανώς θα κυκλοφορήσει μόνο για PS3 και Xbox320,θα έχει πλήρη
κάλυψη του Move και του Kinect.

Το παιχνίδι θα είναι βασισμένο στην ίδια μηχανή με του 12 με μερικές προσθήκες,
(θα τις αποκαλύψουμε αργότερα μέσω του FIFA 13 - Report)
και περισσότερες ομάδες.

Ας ελπίσουμε πώς θα κάνουν καλή δουλειά.
Μιας και δεν έχουμε βίντεο του FIFA 13,δείτε ένα του 12.


Υ.Γ : Το FIFA 13 μάλλον θα κυκλοφορήσει και, στο Wii U,στο PC άλλα και στις φορητές κονσόλες.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δείτε τα περιεχόμενα της Special Edition







Supremacy MMA : Rewiew



Πριν μερικές μέρες πήγα και αγόρασα το Supremacy MMA το οποίο αποτελούσε την πρώτη προσπάθεια για ΜΜΑ Game της 505 Games.Και ευτυχώς για μένα που με ένα gameplay τα κατάλαβα όλα κι σας παρουσιάζω το Rewiew μου για να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Uncharted 2: Among Thieves review.


H ιστορία ξεκινά περίπου ένα ή δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και αρχίζει με τον Nathan Drake και μερικούς κλέφτες συναδέλφους του που εργάζονται για την εύρεση του θησαυρού που είχε χάσει ο Μάρκο Πόλο.Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.


Το σημαντικό στοιχείο είναι είναι ότι αν και το παιχνίδι δεν λαμβάνει μέρος σε μόνο ένα νησί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ανακαλύψει κανείς εκεί.


Το αποτέλεσμα είναι ότι αισθανόμαστε το ρυθμό του παιχνιδιού καλύτερα.Η μεγάλη αφήγηση επεκτείνετε και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα.Σχεδόν ο καθένας με περισσότερες από δύο γραμμές διαλόγου έχει έναν ενδιαφέρον λόγο να πει.Σχεδόν κάθε χαρακτήρας είναι απρόβλεπτος με κάποιο τρόπο.
Είναι μία σταθερή ιστορία που ο Nate και οι φίλοι του έχουν περάσει πολλά για το ξετύλιγμα των ινών σας που σας τραβάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Αν και θα έλεγα ότι η ιστορία είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι και τέλεια.Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας έχει σταθερή βάση σε πραγματικές λαϊκές παραδόσεις και το μύθο είναι καλή.

WWE 12 Report



Το καθιερωμένο Report με όλα τα σημαντικά νέα από τον χώρο του νέου παιχνιδιού της THQ.

NBA 2K12 : Εμφανίσεις ομάδων & τα overall τους

Δείτε ένα βίντεο όπου βλέπουμε τις εμφανίσεις των ομάδων του NBA 2K12 αλλά και τα team overalls.Εντυπωσιακό πραγματικά.Αξίζει να το δείτε :

FIFA 12 Review



Εδώ και χρόνια το FIFA της EA κυριαρχεί στα παιχνίδια ποδοσφαίρου.
Φέτος ο τίτλος του καλύτερου game ποδοσφαίρου τίθεται πάλι υπό διεκδίκηση,
και βλέπουμε την EA να καταφέρνει να αποκτά πάλι την πρώτη θέση με το φανταστικό
FIFA 12.

WWE '12: Νέα finishers & entrances

Νέα entrances και finishers δημοσιεύθηκαν πριν λίγες ώρες στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE '12

SHEAMUS:







HEIGHT: 6-foot-6
WEIGHT: 272 pounds
FROM: Dublin, Ireland
SIGNATURE MOVE: High Cross, Brogue Kick, Irish Curse
FIRST WWE GAME: WWE SmackDown vs Raw 2011
CAREER HIGHLIGHTS: WWE Champion; U.S. Champion; 2010 King of the Ring
OVERALL GAME RATING:87













Ted DiBiase:






HEIGHT: 6-foot-3
WEIGHT: 235 pounds
FROM: West Palm Beach, Florida
SIGNATURE MOVE: Dream Street
FIRST WWE GAME: WWE SmackDown vs. Raw 2009
CAREER HIGHLIGHTS: World Tag Team Champion; Million Dollar Champion
OVERALL GAME RATING:80









John Morrison:






HEIGHT: 6-foot-1
WEIGHT: 224 pounds
FROM: Los Angeles, California
SIGNATURE MOVE: Starship Pain; The Moonlight Drive
FIRST WWE GAME: WWE SmackDown vs Raw 2007
CAREER HIGHLIGHTS: Intercontinental Champion; ECW Champion; WWE Tag Team Champion
OVERALL GAME RATING:87









Dolph Ziggler:






HEIGHT: 6-foot-0
WEIGHT: 223 pounds
FROM: Hollywood, Florida
SIGNATURE MOVE: Zig Zag
FIRST WWE GAME: WWE SmackDown vs Raw 2010
CAREER HIGHLIGHTS: Intercontinental Champion; World Heavyweight Champion; United States Champion
OVERALL GAME RATING:87

NBA 2K12 : Demo Rewiew


Πριν από τρεις μέρες κατέβασα μέσω XBOX Live το Demo του NBA 2K12 που βγαίνει σε 6 μέρες για όλες τις κονσόλες εκτός του DS και του Vita.To έπαιξα κι από τότε δεν έχω σταματήσει να το παίζω από τότε.Εκεί ανακαλύπτεις πολλά πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Fifa 12 Γενικές βελτιώσεις.

Αρχικά πιστεύω ότι το Fifa είναι ανώτερο από το Pro Evolution τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.Τα γήπεδα είναι μεγαλύτερα,έχουν προστεθεί νέα animations,μπορείς να εκτελέσεις γρήγορα το πλάγιο,σε κάποιες περιπτώσεις,ώστε να πιάσεις απροετοίμαστη την άμυνα.Έχει γίνει καλό scouting όσο αναφορά τα στατιστικά των παιχτών.Είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις με κεφαλιά και γίνονται αρκετές μονομαχίες στον αέρα.Μπορείς πιο εύκολα να συγκλίνεις προς τον άξονα έτσι ώστε να βρεις χώρο και να σουτάρεις,σε αντίθεση με πέρυσι που άμα ήθελες να συγκλίνεις για σουτ σου έκλεβαν την μπάλα στην αρχή της φάσης.Όσο αναφορά τα τετ-α-τετ πέρυσι χανόντουσαν εύκολα σε αντίθεση με φέτος που μπορείς να σκοράρεις πιο εύκολα με τετ-α-τετ και σουτ.Οι τρίπλες έχουν βελτιωθεί,δηλαδή πετυχαίνουν σχετικά πιο εύκολα.Αυτά όσο αναφορά τον επιθετικό τομέα .Αύριο review για το αμυντικό κομμάτι.

NBA 2K12 :To Intro του παιχνιδιού αποκλειστικά εδώ....



Το καινούργιο παιχνίδι της 2K είναι πιο έτοιμο από ποτέ και το δείχνει με αυτό το εξαιρετικό κατά την γνώμη μου Intro Vid :

WWE 12-4 Entrances


Δείτε τις εμφανίσεις των 4 παλαιστών του WWE 12 που αποκαλύπτηκαν μόλις πριν από 22 λεπτά :

The Elder Scrolls V:Skyrim





Epic Reality.Αυτή είναι η λέξη όπου χρησιμοποιεί η Bethesda Softworks για να χαρακτηρίσει το νέο Elder Scrolls V.Ένα πολύ καλό παιχνίδι για την συλλογή κάθε gamer.Αλλά ας περιγράψουμε τι το κάνει τόσο σημαντικό.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

WWE '12 report



WWE '12 σημαντικά νέα.
WWE Universe 2.0 Νέα
-Μπορείς να παρεμβείς σε ένα ματς υπολογιστή εναντίων υπολογιστή
-To draft event είναι μέσα
-Θα μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας show.To Special Referee match δεν θα είναι στο WWE '12.Περισσότερες πληροφορίες για το WWE Universe και το RTWM θα δοθούν τον Οκτώβριο.Οι 14 Superstars και Divas θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.Ο Μυστικός Superstar στο WWE '12 σίγουρα δεν θα είναι ο X-Pac,ο Jeff Hardy ή ο Razor Ramon.




Αυτά ως τώρα.

Guess Who Is Back

Σας λείψαμε ??? Τι κάνετε ?? Πορώνεστε με το Battlefield 3 Beta που μόλις βγήκε ή λιώνετε στο NBA 2K12 ??/ ή πιο καλύτερα παίζετε PRO 12 ??? Ότι κι αν κάνετε χαιρόμαστε για εσάς καθώς επιστρέφουμε δρυμύτεροι με πιο πολύ δράση και με πολύ όρεξη.Μετά από λίγες μέρες ήρθαμε ξανα και κάνουμε ντού στις πληροφορίες.Όλα για τα παιχνίδια θα τα μάθετε εδώ στο PROGAMERZPLANET.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Batman : Arkham City -Joker & Harley Quinn Trailer



Δύο από τους χειρότερους εχθρούς του Batman στο Arkham City κι ουσιαστικά δύο από τους πολλούς άλλους βασικούς στόχους στο παιχνίδι είναι ο Joker & η Harley Quinn.Δείτε το trailer για τους δύο "εραστές" :

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Hitman Absolution Preview


Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο Agent 47 επιστρέφει και αυτή την φορά είναι φυγάς.
Προδομένος από αυτούς που εμπιστευόταν και κυνηγημένος από την αστυνομία ανακαλύπτει μια συνωμοσία που όσο ασχολείται μαζί τα πράματα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα.
Ακόμη επειδή δεν έχει όλα τα γκάτζετς που είχε
θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον νου του και τα λίγα πράματα που έχει για επιτύχει τους στόχους του.



Στο Ντέμο του παιχνιδιού ξεκινούσες πίσω από μία βιβλιοθήκη,ο χώρος είναι σκοτεινός και έξω έχει καταιγίδα.Μέσα στο δωμάτιο βρίσκονται αρκετοί μπάτσοι που καταδιώκουν τον
Agent 47.
Ο παίκτης κινείτε αθόρυβα ανάμεσα σε γραφεία και ράφια.
Και χάρη στο νέο σύστημα που έχει γίνετε πάρα πολύ ωραία.
Ακόμη θα μπορούμε να αρπάξουμε διάφορα πράματα από τον χώρο του παιχνιδιού και να σκοτώσουμε με αυτά.
Π.χ Αν βρούμε ένα καλώδιο μπορούμε να το πάρουμε και να πνίξουμε με αυτό έναν μπάτσο, ή να πάρουμε ένα βάζο και να του το φέρουμε στο κεφάλι.
Και απ'ότι φάνηκε καθώς περνά ο χρόνος,και χάνονται όλο και πιο πολλοί αστυνομικοί στο σκοτάδι,οι υπόλοιποι μπάτσοι αρχίζουν και αγχώνονται.
Μετά ο
Agent 47 πιάνει ένα όπλο και ένα μπάτσο και εμφανίζεται μπροστά τους,για να ξεφύγει πυροβολάει μία αλυσίδα πολυέλαιου και φεύγει για τις ταράτσες.
Στις ταράτσες των κυνηγάει ένα ελικόπτερο μέχρι που ο 47 βρίσκει μια ευκαιρία και μπαίνει σε ένα υπόστεγο.



Βγήκαν τα gameplays για πολλά παιχνίδια



Λοιπόν σήμερα θα βάλουμε τόση πολύ δράση όπου δεν θα χορταίνουν τα ματάκια σας.Έχουμε μερικά gameplays στα χέρια μας τα οποία θα σας συγκλονίσουν,θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να πάρετε αυτά τα παιχνίδια.Οπότε ας αρχίσουμε.Καλή διασκέδαση :

FIFA 12 : Τα νεότερα trailer για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι



Χτές βγήκαν νέα trailer για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι FIFA 12 και πρέπει να πω πως αυτά δείχνουν τι σημαίνει FIFA 12.Δείτε τα trailer :

WWE 12-Πολλές Αποκαλύψεις



Κι άλλες αποκαλύψεις είχαμε στο roster του WWE 12 αλλά επειιδή δεν δείξαμε ποιοι αποκαλύπτηκαν και την προηγούμενη φορά σας τους δείχνουμε κι σήμερα.Δείτε εδώ αποκλειστικά στο ProGamerzPlanet :

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12 Report



Επιστρέψαμε με το καθιερωμένο WWE 12 Report του ProGamerzPlanet το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο in νέα για το WWE 12 :

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12-Αποκαλύφθηκαν τα Comeback modes μερικών Superstars



To Dynamic ComeBack mode είναι άλλη μια προσθήκη στο WWE 12 που το κάνει πιο ρεαλιστικό από ποτέ.Δείτε ακριβώς τι εννούμε με αυτό το βίντεο :

Tekken Tag Tournament 2


To Tekken επέστρεψε μετά από πολύ καιρό και μάλιστα με ένα παιχνίδι που εντυπωσίασε τους πάντες κι αυτό πρόκειται για το Tekken Tag Tournament.H Namco ανέλαβε την παραγωγή του παιχνιδιού ενώ η Bandai την ανάπτυξη.Για την ουσία είναι η συνέχεια του  ΤΤΤ 1 μόνο που αυτή την φορά είναι πιο ολοκληρωμένο.

Καταρχάς βασικά ο τρόπος με τον οποίο αλλάζεις τον παίκτη δεν έχει αλλάξει ούτε κι οι κανόνες του παιχνιδιού.Αλλάζεις τον παίκτη σου όποια στιγμή θες αλλά το καλό είναι ότι ενώ ο άλλος παρτενέρ σου παλεύει ο αρχικός χαρακτήρας παίρνει περισσότερη ενέργεια και έτσι επιστρέφει όλο και πιο δυνατός μέσα στο παιχνίδι.Επίσης κάθε χαρακτήρας έχει κι από μια special επίθεση κι έτσι όποτε η ενέργεια του αναβοσβήνει σημαίνει ότι μπορεί να την εκτελέσει.Επίσης προστέθηκαν περισσότερα combos που μπορείς να κάνεις ενώ φήμες λένε ότι μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου παλαιστή και να κάνεις tag team με όποιον θελήσει η καρδιά σου.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που χρειαζόταν ήταν η προσθήκη κινήσεων στους παίκτες κι αυτό έγινε καθώς προστέθηκαν πολλές τι πολλές ; υπεραρκετές μπορώ να πω κινήσεις από το Tekken 6.
Στο roster σχετικά με το παρελθόν δεν έχει αλλάξει κάτι.Ίδιοι και ωραίοι μόνο που έχουμε τις προσθήκες του Bob,Lars,Zafina ,και μιας ολοκαίνουργιας fighter που δεν έχουμε δεί σε παιχνίδι Tekken ever.Πρόκειται για την JayCee την οποία μπορείτε να θαυμάσετε από κάτω.
To Tekken Tag Tournament 2 δεν έχει ορίσει ημερομηνία για το πότε μπορεί να βγεί στην Αμερική ή στην Ευρώπη καθώς οι Ιαπονέζοι απολαμβάνουν το παιχνίδι από τον Αύγουστο ενώ το Demo στην Αμερική θα βγεί τις 22 Νοεμβρίου μόνο για το PS3.Αυτό προκαλεί παραξενιά καθώς το παιχνίδι βγαίνει και για XBOX.Θα δούμε δεν ξέρουμε τι γίνεται με το Developing καθώς είναι περίπλοκο.
Κι όπως πάντα κάνουμε εμείς εδώ,στο ProGamerzPlanet δείτε μερικά βιντεάκια :





WWE '12: Ο Alberto Del Rio "σπάει" το FU!

To ProGamerzPlanet βρήκε ένα βίντεο για το WWE 12 στο οποίο βλέπετε πως ο Alberto Del Rio "σπάει" το FU του John Cena στον Alex Riley!






http://www.buttonshut.com http://www.buttonshut.com http://www.buttonshut.com

Πληροφορίες σχετικά με το Max Payne 3 !!!


Maxpayne3.jpg
O πράκτορας Max Payne επιστρέφει πιο αλλαγμένος από ποτέ στο νέο παιχνίδι της Rockstar Max Payne 3.To παιχνίδι ήταν να βγεί το 2009 αλλά το άφησαν για το 2010.Μετά είπαν ότι υπήρχαν άλλα παιχνίδια που έπρεπε να βγούν και έτσι το άφησαν για το 2011.Τελικά αποφασίστηκε να το βγάλουν το 2012 τον Μάρτιο.Αλλά ας σας πούμε μερικές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της Rockstar.

Driver : San Francisco Review


Το Driver επανέρχεται πιο ωραίο και πιο άγριο από ποτέ.
Η Ubisoft έκανε πάρα πολύ καλή δουλεία στο νέο της τίτλο, εφαρμόζοντας νέα πράματα στο παιχνίδι και ανεβάζοντας σε ένα νέο επίπεδο.
Το παιχνίδι έχει αρκετά αυτοκίνητα,τα οποία φτάνουν μέχρι την δεκαετία του 60'.
Το πρώτο αυτοκίνητο που μπορείς να οδηγήσεις είναι το Dodge Challenger RT - 1970,το οποίο είναι και το αυτοκίνητο του χαρακτήρα σας.
Ακόμη υπάρχει ένα νέο σύστημα,χάρη στο οποίο θα μπορείτε να οδηγήσετε όποιο αυτοκίνητο θέλετε την ώρα που είστε στο δικό σας,αλλά θα πρέπει να κάνεις διάφορες κινήσεις με το αυτοκίνητο ώστε να μπορείς να το εκτελέσεις.
Ακόμη μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα από Car Shop κάτι σαν το μαγαζί στο NFS.
Πλοκή : Ο Μεγαλοεγκληματίας,λαθρέμπορας και δολοφόνος Charles Jericho,είναι ο άντρας που
ο John Tanner κυνηγάει σε όλο τον κόσμο.
Δραπέτευσε από την δικαιοσύνη μετά από μία καλοσχεδιασμένη απόδραση, στην οποία ο Tanner έπαθε και ένα σοβαρό ατύχημα.
Αφού ο Jericho είναι και πάλι "ελεύθερος",ο Tanner και ο βοηθός του,Tobias Jones ,αρχίζουν να το κυνηγάνε σε ολόκληρη την πόλη.

story_01
Το παιχνίδι συνολικά έχει 19 modes.
Τα οποία είναι:

1. Tanner Missions
City Missions
2.Chases
3.Races
4.Stunts

Challenges
5.Racing Drifting Smashing
6.Movies
7.Uplay

Activities
8.Race
9.Action
10.Stunt

Dares
11.Speed
12.Stunt

Online Competitive
13.Takedown
14.Solo
15.Team
16.Team Racing
17.Shift Racing

Split Screen
18.CO-OP
19.Competitive







Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12 Report



Επιστρέψαμε με το συνηθησμένο μας WWE 12 Report όπου είχαμε φοβερά νέα από τον κόσμο του WWE 12.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12-Creation Features



Το WWE 12 όπως ξέρουμε όλοι έχει ανανεωμένα features όπως το Create An Arena κι αυτά τα πράγματα.Ξέρατε εσείς ότι για τον φτιαγμένο χαρακτήρα μας θα βάζαμε custom entrance video που θα φτιάχναμε εμείς ?? Δεν με πιστεύετε.Απλά τσεκάρετε το παρακάτω trailer :

Ratchet & Clank: All 4 One Trailer.





Ένα νέο trailer για το Ratchet & Clank: All 4 One από την Sony και Insomniac και ονομάζετε :Single Player Experience.



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Heavy Rain





Σενάριο:

Το σενάριο του Heavy Rain, λοιπόν, περιγράφει τον αγώνα τεσσάρων, εκ διαμέτρου διαφορετικών, χαρακτήρων για την εξιχνίαση μιας σειράς αποτρόπαιων εγκλημάτων. Βρισκόμαστε σε κάποια απροσδιόριστη πολιτεία της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. και σε μια χρονική στιγμή όπου οι φθινοπωρινές βροχές βρίσκονται στο απόγειό τους. Ένας μανιακός, που οι αρχές έχουν ονομάσει «Origami Killer», εδώ και αρκετά χρόνια απαγάγει αγόρια νεαρής ηλικίας -πάντα την ίδια εποχή του χρόνου- και στη συνέχεια τα δολοφονεί, αφήνοντάς τα μέσα σε πηγάδια ώστε να πνιγούν σιγά, σιγά από το βρόχινο νερό.



Τα άτυχα παιδιά βρίσκονται μετά από λίγες ημέρες πεταμένα σε ερημικά σημεία, έχοντας αφημένο στο στήθος τους ένα άνθος ορχιδέας και στο χέρι τους ένα origami, δηλαδή ένα μικρό χάρτινο ζωάκι που δημιουργείται διπλώνοντας μια σελίδα χαρτιού. Το γιατί και το πώς συμβαίνουν όλα αυτά, η αστυνομία αδυνατεί να καταλάβει και έτσι μπαίνουν στο παιχνίδι οι τέσσερις προαναφερθέντες χαρακτήρες -ο κάθε ένας για εντελώς διαφορετικούς λόγους.


Ο Norman είναι πράκτορας του FBI, ειδικός στην ψυχολογία και με hi-tech εργαλεία στη διάθεσή του. Η Madison είναι μια φωτορεπόρτερ, που υποφέρει από αϋπνίες και που στην υπόθεση του Origami Killer αναζητά την ευκαιρία να αποκτήσει το βραβείο Πούλιτζερ. Ο Scott είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος έχει προσληφθεί από τους γονείς των θυμάτων για να εξιχνιάσει το μυστήριο. Τέλος, έχουμε τον Ethan, ο οποίος θα λέγαμε ότι είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της ιστορίας. Αφού χτυπήθηκε βάναυσα από τη μοίρα χάνοντας το πρώτο παιδί του, ο Ethan βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ξανά. Ο Origami Killer απήγαγε το δεύτερο γιο του και, πλέον, μην έχοντας τίποτα να χάσει, τα παίζει όλα για όλα ώστε να τον σώσει.

Χαρακτήρες:

Οι πρωταγωνιστές του Heavy Rain είναι οι εξής:
Ethan Mars: Ένας νεαρός αρχιτέκτονας, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Ανατολική ακτή μιας πολιτείας της Αμερικής. Έχει δύο παιδιά με τη γυναίκα του, ζει μια ευτυχισμένη ζωή, μέχρι που ένα αναπάντεχο περιστατικό αλλάζει τελείως τα δεδομένα.

Scott Shelby: Ένας 45χρονος αστυνομικός της ασφάλειας, ο οποίος μιλάει με τις οικογένειες των θυμάτων του Origami Killer, προσπαθώντας να βρει τον δολοφόνο. Ταλαιπωρείται από χρόνιο άσθμα και γι’ αυτό έχει μαζί του πάντοτε την ανάλογη συσκευή.

Norman Jayden: Ένας πράκτορας του FBI, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία για την οργάνωση της εύρεσης του κακοποιού. Προσπαθεί να συλλέξει κάθε είδους στοιχεία, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα 3D γυαλιά του, τα επονομαζόμενα ARI (Added Reality Interface). Με αυτά, μπορεί να βλέπει γύρω του αντικείμενα και ψηφιοποιημένες πληροφορίες, που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Madison Paige: Μία 27χρονη φωτογράφος, η οποία είναι ίσως η πιο εκρηκτική παρουσία του παιχνιδιού, καθ’ ότι έχει χαρακτηριστικά…μοντέλου! Ζει μόνη της, πάσχει από αϋπνίες και κατάθλιψη κι ενώ αρχικά δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση, αργότερα εμπλέκεται αναπάντεχα σε αυτή.



Το παιχνίδι εξελίσετε με τις αποφάσεις που κάνετε,έχετε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σαν να είστε
ο ίδιος ο παίχτης.Συνολικά το παιχνίδι έχει 4 διαφορετικά τέλη,και σύμφωνα με πολλά άτομα και τα 4 είναι
πολύ συγκινητικά και μπορεί ακόμη και ο πιο σκληρός να λυγίσει (υπερβάλω λιγάκι).
Όποιος παίχτης έχει και PSMove μπορεί να αγοράσει μια άλλη έκδοση για περισσότερη δράση.
Γενικά το παιχνίδι θεωρείτε το καλύτερο στο είδος του για τις κονσόλες (κιας είναι μόνο στο PS3).
Ακόμη το παιχνίδι έχει πάρει μεγάλες βαθμολογίες που φτάνουν εως και το 9.5 !

Και όπως σε κάθε μου κείμενο για το τέλος σας αφήνω από μερικά βίντεο για να νιώσετε την ένταση του παιχνιδιού.


Video 1 :



Video 2:





Video 3: