Labels

Labels

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Silent Hill : Downpour-Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται



To Silent Hill & η Konami επιστρέφουν δυναμικά και δείχνουν πως παρόλο που τα Horrors μετατρέπονται σε Action Games η Konami δείχνει πως.,.....οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.Bγαίνει για XBOX & PS3 στις 27 Οκτωβρίου(βλέπω ένα Rewiew να έρχεται σύντομα).


Καταρχάς το πρώτο που πρέπει να ξέρετε είναι πως η μάχη δεν θα αποτελεί καν επιλογή στο Downpour καθώς θέλετε δεν θέλετε τα τερατάκια θα τα φάτε !!! Ωστόσο ο παραγωγός του παιχνιδιού Devin Shatsky συμβουλεύει να μην τα αντιμετωπίσουμε όλα τα τέρατα και καμιά φορά το να το βάλουμε στα πόδια είναι η καλύτερη λύση προσπαθώντας να εξηγήσει την δυσκολία που υπάρχει φέτος στο παιχνίδι.Επίσης δεν θα έχετε όπλο και έτσι θα πρέπει να πολεμάτε τα τέρατα με μπουκάλια λάμπες μέχρι και πιάτο.
Δυστυχώς για τους λάτρες των Horror Games κι αυτούς που πορώνονται με το Hill δυστυχώς οι Pyramid Head & οι νοσοκόμες δεν κάνουν comeback αλλά στο παιχνίδι παρατηρούμε τρία πράγματα :
1) Η επιστροφή του "αλλού κόσμου"
2) Παιχνίδια μυαλού 
3) Γρίφοι που τρελάινουν μέχρι και εμάς.
Παρόλο που είναι η πρώτη απόπειρα για Horror Game της Valtra Games νιώθω σαν Silent Hill Fan πολύ ωραία καθώς είδη έχω ανατριχιάσει πολλές φορές κι με κάνει να ανυπομονώ για να βγεί σε κυκλοφορία.Δείτε το Trailer να δείτε τι εννοώ κι παρακαλώ απολαύστε το Downpour :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου