Labels

Labels

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Uncharted 2: Among Thieves review.


H ιστορία ξεκινά περίπου ένα ή δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και αρχίζει με τον Nathan Drake και μερικούς κλέφτες συναδέλφους του που εργάζονται για την εύρεση του θησαυρού που είχε χάσει ο Μάρκο Πόλο.Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.


Το σημαντικό στοιχείο είναι είναι ότι αν και το παιχνίδι δεν λαμβάνει μέρος σε μόνο ένα νησί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ανακαλύψει κανείς εκεί.


Το αποτέλεσμα είναι ότι αισθανόμαστε το ρυθμό του παιχνιδιού καλύτερα.Η μεγάλη αφήγηση επεκτείνετε και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα.Σχεδόν ο καθένας με περισσότερες από δύο γραμμές διαλόγου έχει έναν ενδιαφέρον λόγο να πει.Σχεδόν κάθε χαρακτήρας είναι απρόβλεπτος με κάποιο τρόπο.
Είναι μία σταθερή ιστορία που ο Nate και οι φίλοι του έχουν περάσει πολλά για το ξετύλιγμα των ινών σας που σας τραβάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Αν και θα έλεγα ότι η ιστορία είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι και τέλεια.Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας έχει σταθερή βάση σε πραγματικές λαϊκές παραδόσεις και το μύθο είναι καλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου