Labels

Labels

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

UFC Undisputed 3 : Trailer + ότι χρειάζεται να ξέρετε για το παιχνίδι της THQ



H THQ αποφάσισε αφού έβγαλε ένα παιχνίδι για το WWE αποφάσισε να επιμεληθεί κι ενός παιχνιδιού για το UFC.Έτσι το 2009 έβγαλε σε κυκλοφορία το UFC Undisputed 2009 το οποίο αποτέλεσε επανάσταση στα fighting games.Με την σύγχρονη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε σε αυτό έκλεψε τις καρδιές των MMA Fans.Αλλά δυστυχώς όπως και σε όλα τα παιχνίδια υπήρχαν μικρολαθάκια τα οποία κατά την γνώμη μου καλύπτει πλήρως το νέο κι ανανεωμένο UFC Undisputed 3.

H THQ συνεχίζει για άλλη μια φορά την σειρά παιχνιδιών UFC Undisputed και πλέον έχει προσθέσει αρκετές βελτιώσεις στο παιχνίδι.Νέες λαβές,νέα στυλ Grounding,νέος τρόπος να βγείς knockout(κλοτσιά στα πόδια).Έχει αλλάξει πολύ όλη η μηχανή πάνω στην οποία έχει βασιστεί το παιχνίδι.Το βλέπεις από το clinching μέχρι και τον τρόπο όπου βρίσκεσαι στο έδαφος.Επιπλέον ο παίκτης ενημερώνεται για το πως εξελίσσεται ο αγώνας ενώ το commentating έχει ενισχυθεί με περισσότερες φράσεις
.
Αλλά το πιο σημαντικό ακόμα είναι πως κατά 90 % θα προσθεθούν στο roster με τους παλαιστές και fighters από το Pride FC ! Βλέπουμε άραγε μια μάχη Fedor vs CroCop ?? 

Γενικά από ότι είδα από το trailer το παιχνίδι θα είναι αρκετά καλό και σίγουρα πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.Δείτε μερικά screenshots και το trailer του παιχνιδιού που κυκλοφορεί τον Νοέμβρη για PS3,XBOX360,Wii. :



UFC Undisputed 3 vs UFC 2010 screenshots showing Punching
Το Trailer :



Kαι το gameplay :


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου