Labels

Labels

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Day One


Η Pendulo Studios ζητά την ενίσχυση των gamers για την πραγμάτωση του νέου της project με τίτλο Day One. Η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Ulule (ιστότοπος παρόμοιας λογικής με το kickstarter) κάνει λόγο για μια μαύρη κωμωδία που αφορά στη διαφθορά, το εύκολο χρήμα, την κρίση αξιών, το θάνατο, τα DRMs και άλλα προβλήματα που απασχολούν το σημερινό gamer.
Πρωταγωνιστής είναι ο Ethan Grant, ένας νεαρός δημοσιογράφος, που μαθαίνει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια που θα τον οδηγήσει στο θάνατο πριν το τέλος της μέρας. Επιστρέφοντας στο σπίτι του βρίσκει ένα χάπι και ένα σημείωμα: "Αυτό θα σε κρατήσει ζωντανό για τις επόμενες 24 ώρες. Έλα στο Παρίσι για περισσότερα. Θα σε εντοπίσουμε εμείς." 
Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μιας σκοτεινής κωμωδίας, ενός adventure τίτλου που σφύζει από σαρκασμό και χιούμορ και ενός κυνικού -πλην τραγικού- ήρωα. Η Pendulo υπόσχεται έναν ποιοτικό τίτλο, με τα εντυπωσιακά 2D γραφικά που χαρακτηρίζουν τα projects της, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και, φυσικά, μεγάλες δόσεις ίντριγκας.
Οι δημιουργοί υποστηρίζουν ότι το Day One δεν καταφέρνει να περάσει τις "δικλείδες ασφαλείας" της βιομηχανίας για να μπει στην παραγωγή εξαιτίας της ωριμότητας του, ένα χαρακτηριστικό που περιορίζει πολύ το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Pendulo, η τελευταία φορά που το budget του τίτλου ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της ομάδας ανάπτυξης ήταν στο Runaway: A Twist of Fate.
Ο τίτλος, εφόσον φτάσει το στόχο των 300.000€ μέχρι τις 7/9, θα κυκλοφορήσει για PC και Mac σε ψηφιακές, DRM-free εκδόσεις. Όσοι καταβάλλουν περισσότερα από 12€, εξασφαλίζουν ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού, ενώ η Pendulo επιφυλάσσει κάθε λογής εκπλήξεις για όσους ενισχύσουν το project. Μια γεύση των bonus goodies μπορείτε να πάρετε στην εικόνα που επισυνάπτεται.
Kαι τώρα απολαύστε ένα διαφορετικό trailer a la Pendulo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου