Labels

Labels

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Editorial-To Play or Not to Play

Καλησπέρα για άλλη μια φορά και όπως καταλαβαίνετε διαβάζετε το Editorial της Παρασκευής.Εδώ όπου χαλαρά θα μιλάω για θέματα που μας απασχολούν και μας δημιουργούν απορίες.


Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω για ένα παιχνίδι που πραγματικά φίλοι αναγνώστες πολλοί βρίσκονται σε δίλημμα για το αν θέλουν να το παίξουν ή οχι.Μιλάω φυσικά για το PES 2013.Kοιτάξτε το νέο PES που ευτυχώς δεν αναπτύσσεται από τον Takatsuka ( Praise the Lord !!! ) έχει πολλά θετικά και αρνητικά ( όπως κάθε παιχνίδι ).Εδώ τώρα θα δείτε τις δύο γνώμες που πολλοί gamers θα έχουν και θα κρίνω ποια είναι η πιο λογική.

To Play

To Pro Evolution Soccer 13 αξίζει να το δοκιμάσεις.Ναι μεν,το FIFA είναι πλέον ο κυρίαρχος στο ψηφιακό ποδόσφαιρο αλλά τα ξενύχτια πάνω από την κονσόλα σου μαζί με πιτόγυρα παίζοντας διπλό με τους φίλους σου στο PES δεν ξεχνιούνται.Οι συγκινήσεις όταν κατάφερνες και κέρδιζες το φανταστικό τουρνουα που δημιουργούσες με τους φίλους σου ΚΑΙ αυτές δεν ξεχνιούνται.Επίσης έχουν καινούργια modes.Καινούργια χαρακτηριστικά.Θα μου πεις..το FIFA έχει καλύτερη κίνηση και νιώθεις πως έχεις τον πραγματικό έλεγχο της μπάλας..αλλά...το PES είναι PES.Δοκίμασε το και αμα δεν σου αρέσει απλά παίξε FIFA.

Not to Play

Δεν γουστάρω το PES.Από τότε που το FIFA 10 ήλθε στο προσκήνιο το έχω ξεγραμμένο.Τι μου λέτε νέα modes;;;; Το FIFA έχει νέο training mode και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Kinect σου.Επίσης το PES αντιγράφει το FIFA.Be A Pro το FIFA; Become a Legend το Pro Evolution.Σκυλιά του Παβλόφ !!! Μας λέτε πως έχετε ξεχωριστά χαρακτηριστικά από το FIFA.Χαλια μαύρα είστε.Πάρτε το απόφαση πως το FIFA είναι πλέον ο βασιλιάς του ψηφιακού ποδοσφαίρου.Εσείς μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και άντε πάτε να αναπτύξετε κανα Metal Gear Solid 5 και κανα Castlevania γιατί μόνο σε τέτοιου είδους παιχνίδια είστε καλοί.

Οπως βλέπετε..αυτές ειναι δύο ξεχωριστές απόψεις των gamers για το PES.Εγώ πιστεύω πως πάντα πρέπει να δοκιμάσεις κάτι προτού το κρίνεις και λογικά πρέπει να το παίξεις.Οπότε...ψηφίζω To Play..Αυτό ήταν παίδες.Το Εditorial για σήμερα ήλθε στο τέλος του.Αύριο θα σας μιλήσω για την Rockstar Games και για το τι projects θα μπορούσε να κάνει.

Καλό Απόγευμα.
Ιδρυτής/Διαχειρηστής/Συντάκτης
Γιώργος Ναστούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου