Labels

Labels

Καλώσήρθατε!

Η Συντακτική ομάδα του ProGamerzPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας

Sports Games

Στο ProGamerzPlanet σας δίνουμε οδηγίες για να γίνεται καλύτεροι σε Sports Games.

RPG Games

Mπορούμε να σας κάνουμε να νιώσετε βετεράνοι πολεμιστές μέσα απο RPG παιχνίδια.

Άλλες κονσόλες

Στο ProGamerzPlanet σας ενημερώνουμε για τα νέα των άλλων κονσόλων για παράδειγμα Android και iOS

Πλήρη βοήθεια από Cheats Codes

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε και cheats codes διαφόρων action παιχνιδιών.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Fifa 12 Γενικές βελτιώσεις.

Αρχικά πιστεύω ότι το Fifa είναι ανώτερο από το Pro Evolution τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.Τα γήπεδα είναι μεγαλύτερα,έχουν προστεθεί νέα animations,μπορείς να εκτελέσεις γρήγορα το πλάγιο,σε κάποιες περιπτώσεις,ώστε να πιάσεις απροετοίμαστη την άμυνα.Έχει γίνει καλό scouting όσο αναφορά τα στατιστικά των παιχτών.Είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις με κεφαλιά και γίνονται αρκετές μονομαχίες στον αέρα.Μπορείς πιο εύκολα να συγκλίνεις προς τον άξονα έτσι ώστε να βρεις χώρο και να σουτάρεις,σε αντίθεση με πέρυσι που άμα ήθελες να συγκλίνεις για σουτ σου έκλεβαν την μπάλα στην αρχή της φάσης.Όσο αναφορά τα τετ-α-τετ πέρυσι χανόντουσαν εύκολα σε αντίθεση με φέτος που μπορείς να σκοράρεις πιο εύκολα με τετ-α-τετ και σουτ.Οι τρίπλες έχουν βελτιωθεί,δηλαδή πετυχαίνουν σχετικά πιο εύκολα.Αυτά όσο αναφορά τον επιθετικό τομέα .Αύριο review για το αμυντικό κομμάτι.

NBA 2K12 :To Intro του παιχνιδιού αποκλειστικά εδώ....



Το καινούργιο παιχνίδι της 2K είναι πιο έτοιμο από ποτέ και το δείχνει με αυτό το εξαιρετικό κατά την γνώμη μου Intro Vid :

WWE 12-4 Entrances


Δείτε τις εμφανίσεις των 4 παλαιστών του WWE 12 που αποκαλύπτηκαν μόλις πριν από 22 λεπτά :

The Elder Scrolls V:Skyrim





Epic Reality.Αυτή είναι η λέξη όπου χρησιμοποιεί η Bethesda Softworks για να χαρακτηρίσει το νέο Elder Scrolls V.Ένα πολύ καλό παιχνίδι για την συλλογή κάθε gamer.Αλλά ας περιγράψουμε τι το κάνει τόσο σημαντικό.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

WWE '12 report



WWE '12 σημαντικά νέα.
WWE Universe 2.0 Νέα
-Μπορείς να παρεμβείς σε ένα ματς υπολογιστή εναντίων υπολογιστή
-To draft event είναι μέσα
-Θα μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας show.To Special Referee match δεν θα είναι στο WWE '12.Περισσότερες πληροφορίες για το WWE Universe και το RTWM θα δοθούν τον Οκτώβριο.Οι 14 Superstars και Divas θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.Ο Μυστικός Superstar στο WWE '12 σίγουρα δεν θα είναι ο X-Pac,ο Jeff Hardy ή ο Razor Ramon.




Αυτά ως τώρα.

Guess Who Is Back

Σας λείψαμε ??? Τι κάνετε ?? Πορώνεστε με το Battlefield 3 Beta που μόλις βγήκε ή λιώνετε στο NBA 2K12 ??/ ή πιο καλύτερα παίζετε PRO 12 ??? Ότι κι αν κάνετε χαιρόμαστε για εσάς καθώς επιστρέφουμε δρυμύτεροι με πιο πολύ δράση και με πολύ όρεξη.Μετά από λίγες μέρες ήρθαμε ξανα και κάνουμε ντού στις πληροφορίες.Όλα για τα παιχνίδια θα τα μάθετε εδώ στο PROGAMERZPLANET.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Batman : Arkham City -Joker & Harley Quinn Trailer



Δύο από τους χειρότερους εχθρούς του Batman στο Arkham City κι ουσιαστικά δύο από τους πολλούς άλλους βασικούς στόχους στο παιχνίδι είναι ο Joker & η Harley Quinn.Δείτε το trailer για τους δύο "εραστές" :

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Hitman Absolution Preview


Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο Agent 47 επιστρέφει και αυτή την φορά είναι φυγάς.
Προδομένος από αυτούς που εμπιστευόταν και κυνηγημένος από την αστυνομία ανακαλύπτει μια συνωμοσία που όσο ασχολείται μαζί τα πράματα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα.
Ακόμη επειδή δεν έχει όλα τα γκάτζετς που είχε
θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον νου του και τα λίγα πράματα που έχει για επιτύχει τους στόχους του.



Στο Ντέμο του παιχνιδιού ξεκινούσες πίσω από μία βιβλιοθήκη,ο χώρος είναι σκοτεινός και έξω έχει καταιγίδα.Μέσα στο δωμάτιο βρίσκονται αρκετοί μπάτσοι που καταδιώκουν τον
Agent 47.
Ο παίκτης κινείτε αθόρυβα ανάμεσα σε γραφεία και ράφια.
Και χάρη στο νέο σύστημα που έχει γίνετε πάρα πολύ ωραία.
Ακόμη θα μπορούμε να αρπάξουμε διάφορα πράματα από τον χώρο του παιχνιδιού και να σκοτώσουμε με αυτά.
Π.χ Αν βρούμε ένα καλώδιο μπορούμε να το πάρουμε και να πνίξουμε με αυτό έναν μπάτσο, ή να πάρουμε ένα βάζο και να του το φέρουμε στο κεφάλι.
Και απ'ότι φάνηκε καθώς περνά ο χρόνος,και χάνονται όλο και πιο πολλοί αστυνομικοί στο σκοτάδι,οι υπόλοιποι μπάτσοι αρχίζουν και αγχώνονται.
Μετά ο
Agent 47 πιάνει ένα όπλο και ένα μπάτσο και εμφανίζεται μπροστά τους,για να ξεφύγει πυροβολάει μία αλυσίδα πολυέλαιου και φεύγει για τις ταράτσες.
Στις ταράτσες των κυνηγάει ένα ελικόπτερο μέχρι που ο 47 βρίσκει μια ευκαιρία και μπαίνει σε ένα υπόστεγο.



Βγήκαν τα gameplays για πολλά παιχνίδια



Λοιπόν σήμερα θα βάλουμε τόση πολύ δράση όπου δεν θα χορταίνουν τα ματάκια σας.Έχουμε μερικά gameplays στα χέρια μας τα οποία θα σας συγκλονίσουν,θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να πάρετε αυτά τα παιχνίδια.Οπότε ας αρχίσουμε.Καλή διασκέδαση :

FIFA 12 : Τα νεότερα trailer για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι



Χτές βγήκαν νέα trailer για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι FIFA 12 και πρέπει να πω πως αυτά δείχνουν τι σημαίνει FIFA 12.Δείτε τα trailer :

WWE 12-Πολλές Αποκαλύψεις



Κι άλλες αποκαλύψεις είχαμε στο roster του WWE 12 αλλά επειιδή δεν δείξαμε ποιοι αποκαλύπτηκαν και την προηγούμενη φορά σας τους δείχνουμε κι σήμερα.Δείτε εδώ αποκλειστικά στο ProGamerzPlanet :

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12 Report



Επιστρέψαμε με το καθιερωμένο WWE 12 Report του ProGamerzPlanet το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο in νέα για το WWE 12 :

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12-Αποκαλύφθηκαν τα Comeback modes μερικών Superstars



To Dynamic ComeBack mode είναι άλλη μια προσθήκη στο WWE 12 που το κάνει πιο ρεαλιστικό από ποτέ.Δείτε ακριβώς τι εννούμε με αυτό το βίντεο :

Tekken Tag Tournament 2


To Tekken επέστρεψε μετά από πολύ καιρό και μάλιστα με ένα παιχνίδι που εντυπωσίασε τους πάντες κι αυτό πρόκειται για το Tekken Tag Tournament.H Namco ανέλαβε την παραγωγή του παιχνιδιού ενώ η Bandai την ανάπτυξη.Για την ουσία είναι η συνέχεια του  ΤΤΤ 1 μόνο που αυτή την φορά είναι πιο ολοκληρωμένο.

Καταρχάς βασικά ο τρόπος με τον οποίο αλλάζεις τον παίκτη δεν έχει αλλάξει ούτε κι οι κανόνες του παιχνιδιού.Αλλάζεις τον παίκτη σου όποια στιγμή θες αλλά το καλό είναι ότι ενώ ο άλλος παρτενέρ σου παλεύει ο αρχικός χαρακτήρας παίρνει περισσότερη ενέργεια και έτσι επιστρέφει όλο και πιο δυνατός μέσα στο παιχνίδι.Επίσης κάθε χαρακτήρας έχει κι από μια special επίθεση κι έτσι όποτε η ενέργεια του αναβοσβήνει σημαίνει ότι μπορεί να την εκτελέσει.Επίσης προστέθηκαν περισσότερα combos που μπορείς να κάνεις ενώ φήμες λένε ότι μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου παλαιστή και να κάνεις tag team με όποιον θελήσει η καρδιά σου.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που χρειαζόταν ήταν η προσθήκη κινήσεων στους παίκτες κι αυτό έγινε καθώς προστέθηκαν πολλές τι πολλές ; υπεραρκετές μπορώ να πω κινήσεις από το Tekken 6.
Στο roster σχετικά με το παρελθόν δεν έχει αλλάξει κάτι.Ίδιοι και ωραίοι μόνο που έχουμε τις προσθήκες του Bob,Lars,Zafina ,και μιας ολοκαίνουργιας fighter που δεν έχουμε δεί σε παιχνίδι Tekken ever.Πρόκειται για την JayCee την οποία μπορείτε να θαυμάσετε από κάτω.
To Tekken Tag Tournament 2 δεν έχει ορίσει ημερομηνία για το πότε μπορεί να βγεί στην Αμερική ή στην Ευρώπη καθώς οι Ιαπονέζοι απολαμβάνουν το παιχνίδι από τον Αύγουστο ενώ το Demo στην Αμερική θα βγεί τις 22 Νοεμβρίου μόνο για το PS3.Αυτό προκαλεί παραξενιά καθώς το παιχνίδι βγαίνει και για XBOX.Θα δούμε δεν ξέρουμε τι γίνεται με το Developing καθώς είναι περίπλοκο.
Κι όπως πάντα κάνουμε εμείς εδώ,στο ProGamerzPlanet δείτε μερικά βιντεάκια :





WWE '12: Ο Alberto Del Rio "σπάει" το FU!

To ProGamerzPlanet βρήκε ένα βίντεο για το WWE 12 στο οποίο βλέπετε πως ο Alberto Del Rio "σπάει" το FU του John Cena στον Alex Riley!






http://www.buttonshut.com http://www.buttonshut.com http://www.buttonshut.com

Πληροφορίες σχετικά με το Max Payne 3 !!!


Maxpayne3.jpg
O πράκτορας Max Payne επιστρέφει πιο αλλαγμένος από ποτέ στο νέο παιχνίδι της Rockstar Max Payne 3.To παιχνίδι ήταν να βγεί το 2009 αλλά το άφησαν για το 2010.Μετά είπαν ότι υπήρχαν άλλα παιχνίδια που έπρεπε να βγούν και έτσι το άφησαν για το 2011.Τελικά αποφασίστηκε να το βγάλουν το 2012 τον Μάρτιο.Αλλά ας σας πούμε μερικές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της Rockstar.

Driver : San Francisco Review


Το Driver επανέρχεται πιο ωραίο και πιο άγριο από ποτέ.
Η Ubisoft έκανε πάρα πολύ καλή δουλεία στο νέο της τίτλο, εφαρμόζοντας νέα πράματα στο παιχνίδι και ανεβάζοντας σε ένα νέο επίπεδο.
Το παιχνίδι έχει αρκετά αυτοκίνητα,τα οποία φτάνουν μέχρι την δεκαετία του 60'.
Το πρώτο αυτοκίνητο που μπορείς να οδηγήσεις είναι το Dodge Challenger RT - 1970,το οποίο είναι και το αυτοκίνητο του χαρακτήρα σας.
Ακόμη υπάρχει ένα νέο σύστημα,χάρη στο οποίο θα μπορείτε να οδηγήσετε όποιο αυτοκίνητο θέλετε την ώρα που είστε στο δικό σας,αλλά θα πρέπει να κάνεις διάφορες κινήσεις με το αυτοκίνητο ώστε να μπορείς να το εκτελέσεις.
Ακόμη μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα από Car Shop κάτι σαν το μαγαζί στο NFS.
Πλοκή : Ο Μεγαλοεγκληματίας,λαθρέμπορας και δολοφόνος Charles Jericho,είναι ο άντρας που
ο John Tanner κυνηγάει σε όλο τον κόσμο.
Δραπέτευσε από την δικαιοσύνη μετά από μία καλοσχεδιασμένη απόδραση, στην οποία ο Tanner έπαθε και ένα σοβαρό ατύχημα.
Αφού ο Jericho είναι και πάλι "ελεύθερος",ο Tanner και ο βοηθός του,Tobias Jones ,αρχίζουν να το κυνηγάνε σε ολόκληρη την πόλη.

story_01
Το παιχνίδι συνολικά έχει 19 modes.
Τα οποία είναι:

1. Tanner Missions
City Missions
2.Chases
3.Races
4.Stunts

Challenges
5.Racing Drifting Smashing
6.Movies
7.Uplay

Activities
8.Race
9.Action
10.Stunt

Dares
11.Speed
12.Stunt

Online Competitive
13.Takedown
14.Solo
15.Team
16.Team Racing
17.Shift Racing

Split Screen
18.CO-OP
19.Competitive







Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12 Report



Επιστρέψαμε με το συνηθησμένο μας WWE 12 Report όπου είχαμε φοβερά νέα από τον κόσμο του WWE 12.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

WWE 12-Creation Features



Το WWE 12 όπως ξέρουμε όλοι έχει ανανεωμένα features όπως το Create An Arena κι αυτά τα πράγματα.Ξέρατε εσείς ότι για τον φτιαγμένο χαρακτήρα μας θα βάζαμε custom entrance video που θα φτιάχναμε εμείς ?? Δεν με πιστεύετε.Απλά τσεκάρετε το παρακάτω trailer :

Ratchet & Clank: All 4 One Trailer.





Ένα νέο trailer για το Ratchet & Clank: All 4 One από την Sony και Insomniac και ονομάζετε :Single Player Experience.



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Heavy Rain





Σενάριο:

Το σενάριο του Heavy Rain, λοιπόν, περιγράφει τον αγώνα τεσσάρων, εκ διαμέτρου διαφορετικών, χαρακτήρων για την εξιχνίαση μιας σειράς αποτρόπαιων εγκλημάτων. Βρισκόμαστε σε κάποια απροσδιόριστη πολιτεία της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. και σε μια χρονική στιγμή όπου οι φθινοπωρινές βροχές βρίσκονται στο απόγειό τους. Ένας μανιακός, που οι αρχές έχουν ονομάσει «Origami Killer», εδώ και αρκετά χρόνια απαγάγει αγόρια νεαρής ηλικίας -πάντα την ίδια εποχή του χρόνου- και στη συνέχεια τα δολοφονεί, αφήνοντάς τα μέσα σε πηγάδια ώστε να πνιγούν σιγά, σιγά από το βρόχινο νερό.



Τα άτυχα παιδιά βρίσκονται μετά από λίγες ημέρες πεταμένα σε ερημικά σημεία, έχοντας αφημένο στο στήθος τους ένα άνθος ορχιδέας και στο χέρι τους ένα origami, δηλαδή ένα μικρό χάρτινο ζωάκι που δημιουργείται διπλώνοντας μια σελίδα χαρτιού. Το γιατί και το πώς συμβαίνουν όλα αυτά, η αστυνομία αδυνατεί να καταλάβει και έτσι μπαίνουν στο παιχνίδι οι τέσσερις προαναφερθέντες χαρακτήρες -ο κάθε ένας για εντελώς διαφορετικούς λόγους.


Ο Norman είναι πράκτορας του FBI, ειδικός στην ψυχολογία και με hi-tech εργαλεία στη διάθεσή του. Η Madison είναι μια φωτορεπόρτερ, που υποφέρει από αϋπνίες και που στην υπόθεση του Origami Killer αναζητά την ευκαιρία να αποκτήσει το βραβείο Πούλιτζερ. Ο Scott είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος έχει προσληφθεί από τους γονείς των θυμάτων για να εξιχνιάσει το μυστήριο. Τέλος, έχουμε τον Ethan, ο οποίος θα λέγαμε ότι είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της ιστορίας. Αφού χτυπήθηκε βάναυσα από τη μοίρα χάνοντας το πρώτο παιδί του, ο Ethan βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ξανά. Ο Origami Killer απήγαγε το δεύτερο γιο του και, πλέον, μην έχοντας τίποτα να χάσει, τα παίζει όλα για όλα ώστε να τον σώσει.

Χαρακτήρες:

Οι πρωταγωνιστές του Heavy Rain είναι οι εξής:
Ethan Mars: Ένας νεαρός αρχιτέκτονας, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Ανατολική ακτή μιας πολιτείας της Αμερικής. Έχει δύο παιδιά με τη γυναίκα του, ζει μια ευτυχισμένη ζωή, μέχρι που ένα αναπάντεχο περιστατικό αλλάζει τελείως τα δεδομένα.

Scott Shelby: Ένας 45χρονος αστυνομικός της ασφάλειας, ο οποίος μιλάει με τις οικογένειες των θυμάτων του Origami Killer, προσπαθώντας να βρει τον δολοφόνο. Ταλαιπωρείται από χρόνιο άσθμα και γι’ αυτό έχει μαζί του πάντοτε την ανάλογη συσκευή.

Norman Jayden: Ένας πράκτορας του FBI, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία για την οργάνωση της εύρεσης του κακοποιού. Προσπαθεί να συλλέξει κάθε είδους στοιχεία, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα 3D γυαλιά του, τα επονομαζόμενα ARI (Added Reality Interface). Με αυτά, μπορεί να βλέπει γύρω του αντικείμενα και ψηφιοποιημένες πληροφορίες, που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Madison Paige: Μία 27χρονη φωτογράφος, η οποία είναι ίσως η πιο εκρηκτική παρουσία του παιχνιδιού, καθ’ ότι έχει χαρακτηριστικά…μοντέλου! Ζει μόνη της, πάσχει από αϋπνίες και κατάθλιψη κι ενώ αρχικά δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση, αργότερα εμπλέκεται αναπάντεχα σε αυτή.



Το παιχνίδι εξελίσετε με τις αποφάσεις που κάνετε,έχετε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σαν να είστε
ο ίδιος ο παίχτης.Συνολικά το παιχνίδι έχει 4 διαφορετικά τέλη,και σύμφωνα με πολλά άτομα και τα 4 είναι
πολύ συγκινητικά και μπορεί ακόμη και ο πιο σκληρός να λυγίσει (υπερβάλω λιγάκι).
Όποιος παίχτης έχει και PSMove μπορεί να αγοράσει μια άλλη έκδοση για περισσότερη δράση.
Γενικά το παιχνίδι θεωρείτε το καλύτερο στο είδος του για τις κονσόλες (κιας είναι μόνο στο PS3).
Ακόμη το παιχνίδι έχει πάρει μεγάλες βαθμολογίες που φτάνουν εως και το 9.5 !

Και όπως σε κάθε μου κείμενο για το τέλος σας αφήνω από μερικά βίντεο για να νιώσετε την ένταση του παιχνιδιού.


Video 1 :



Video 2:





Video 3:





WWE '12 Review.

Μια νέα εποχή άνοιξε για τα παιχνίδια του WWE καθώς το WWE 12 καταφθάνει σε 2 μήνες στην Ευρώπη και στην Αμερική.Έχουν κάνει πολλές βελτιώσεις στο gameplay και εμείς σας τις δείχνουμε.

Τα γραφικά θα δείχνουν ακόμα πιο ρεαλιστικά χάρη στην νέα τεχνολογία "Predator Technology".Δείτε λίγα παραδείγματα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το Predator Technology για την δημιουργία των παλαιστών του παιχνιδιού.






To gameplay του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί πολύ και είναι σαν να βλέπεις ένα show του WWE ή ένα Pay-Per-View.Το νέο Camera Angle κάνει το παιχνίδι να φαίνεται σαν να το βλέπουμε σε τηλεόραση.Τα νέα controls αλλάζουν εντελώς την παλιά μηχανή που είχε το παιχνίδι και το έκανε πιο ανανεωμένο.

Πλέον στους αγώνες περιλαμβάνεται και announcing όταν πρόκειται για ματς τίτλου που πρόκειται να έχουμε όχι μόνο στο Universe Mode αλλά και στο Exibition Mode.Δείτε το σχετικό βίντεο :


To roster θα περιλαμβάνει πάνω από 70 Superstars και Divas που είναι στο WWE. Aπό τον Alberto Del Rio μέχρι και τον Husky Harris και η λίστα συνεχίζεται συνεχώς.Φέτος ωστόσο έχει μειωθεί το roster των Divas για να μπούν περισσότεροι legends κι για αυτό μάλλον θα τις δούμε σε DLC.


Ένα καινούργιο create mode στο WWE '12 είναι το "create an arena".Εκεί θα μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας αρένα.Θα μπορούμε να βάλουμε χρώμα στα σχοινιά που είναι στο ring και άλλα.Επίσης άλλη μια νέα καινούργια βελτίωση είναι στο Create A Superstar Mode.Ο Παίκτης καταρχάς έχει επιλογές για να βάλει σαν ονόματα του παλαιστή και μάλιστα έχει αληθινά ονόματα όπως Macho Man του Savage η Brooklyn Brawler και έχει περισσότερα haircuts.


Το WWE '12 βγαίνει στην Ευρώπη στις 25 Νοεμβρίου για το Playstation 3,για το Xbox 360 και για το Nintendo WII
.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Gears Of War 3


Τώρα θα γράψω για έναν από τους νέους τίτλους που με τρελαίνουν τρομερά.Το Gears Of War 2 με έκανε κυριολεκτικά να λιώσω μαζί του και το ίδιο θέλω να κάνω και με το Gears Of War 3.Ο νέος τίτλος που έρχεται σε μας σε 9 μέρες αποκλειστικά για το XBOX 360.

Καταρχάς μπορώ να αρχίσω με το εξής.Το Gears Of War 3 στην E3 έκλεψε τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά γραφικά του και τα τέρατα που αντιμετωπίζεις.Ας μπω λοιπόν στο ψητό για τις βελτιώσεις στο Gameplay.
Για πρώτη φορά στο Gears Of War θα δούμε 4 παίκτες να παίζουν μαζί.Μια νέα στολή που ονομάζεται  Siliverback θα είναι διαθέσιμη  σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού μαζί με ένα όπλο και έναν μπαζούκα.Έχουν δύο διαφορετικά mode.Στο assault mode ελέγχουμε τον παίκτη μας κανονικά ενώ στο stationary mode οι παίκτες θα εξαπολύουν τα όπλα τους.Φυσικά όπως ξέρετε εμείς θα ελέγχουμε τον Marcus Fenix και μόλις η ιστορία προχωράει θα ελέγχουμε κι άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού.Επίσης θα έχουμε περισσότερους εχθρούς αλλά κι νέους χαρακτήρες.
Tώρα όσο αφορά το Multiplayer το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα καινούργιο mode που ονομάζεται Beast Mode.Παρόμοια με την λειτουργία του Horde στο Gears Of War 2 ο παίκτης επιτείθεται σε μέλη της COG ως ένα Logust Creature.Παίρνεις tokens όταν σκοτώνεις εχθρούς που επιτρέπει να ανεβάσεις τον παίκτη σου σε μία μεγαλύτερη κατηγορία.Επίσης ένα νέο Horde Mode υπάρχει και είναι ένα βρές ένα σημείο και κράτα το" παιχνίδι.
Το Gears Of War 3 είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτή την στιγμή και ελπίζω να το λατρέψετε μέσα από αυτό το άρθρο.Πάρτε τώρα και δείτε gameplay :


Assassin's Creed: Brotherhood review.


Η Ubisoft συνέχισε δυναμικά την σειρά των παιχνιδιών Assasins Creed με το πολύ καλό Assasins Creed Brotherhood.Το παιχνίδι βγήκε για PS3 & XBOX 360.Οι Βασικοί χαρακτήρες του Assassin's Creed: Brotherhood είναι οι Ezio ο οποίος ζέι στον παλιό κόσμο και ο Desmond ο οποίος είναι αιχμαλωτισμένος από κάποιους που θέλουν να μάθουν τα πάντα για το παρελθόν των προγώνων του.

To Gameplay του παιχνιδιού εξελίσσεται στην Ρώμη και ο Ezio προσπαθεί να ηγηθεί μιας φαμίλιας και για να το κάνει αυτό πρέπει να τους αποδείξει την αξία του βάζοντάς του αποστολές.Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια το gameplay βασίζεται στο parkour στις δολοφονίες και ότι έχουμε συνηθήσει στα προηγούμενα παιχνίδια.Πάντως για πρώτη φορά μπορούμε να ανεβαίνουμε σε άλογα .Eπίσης άλλή μια κουλάτη πρόσθεση πρόκειται για ένα νέο σύστημα στρατολόγησης για τσιράκια.Όταν τους βάζεις στην ομάδα σου αποκτούν εμπειρία ενώ μπορούν να πεθάνουν σε αποστολές αλλά να μην ξαναγυρίσουν πίσω μετά.
Επίσης ο Εzio διαθέτει νέα όπλα όπως το αλεξήπτοτο του Leonardo DaVinci το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει όταν πηδάει από υψηλό σημείο μαζί με δηλητηριώδη βέλη και την δυνατότητα να κρατήσει  και να ρίξει βαριά όπλα όπως,τσεκούρια.
Το σύστημα μάχης έχει αναβαθμιστεί.Βίαια χτυπήματα και αρκετά βίαιοι τρόποι δολοφονίας υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι.Πριν από αυτήν την αλλαγή ο παίκτης περίμενε να χτυπήσει πρώτα το AI και μετά να ακολουθήσει το χτύπημά του.Σε αυτό το παιχνίδη η μάχη είναι πιο δύσκολη και οι εχθροί μπορούν να σου επιτείθενται ταυτόχρονα.Υπάρχουν νέα μοντέλα εχθρού που δεν είχαμε δεί στα προηγούμενα παιχνίδια όπως ιππείς,παπική φρουρά και πολλοί άλλοι.
Στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού οι παίχτες θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους Templars,χρησιμοποιώντας την Abstergo για να εκπαιδευτούν στην τέχνη να δολοφονούν,έτσι ώστε να εξοντώσουν τους Assassins για πάντα.Οι παίκτες θα είναι σε θέση από μία σειρά χαρακτήρων που ο καθένας τους θα έχει τα δικά του όπλα και ξεχωριστές τεχνικές δολοφονίας.

Σε αυτό το παιχνίδι δίνω μία βαθμολογία 8/10.Είναι καλό παιχνίδι και συναρπαστικό.

Αξιζει το PSP ?


Το psp ειναι μια ασυρματη παιχνιδομηχανη.. με το psp το πας οπου θελεις οπως σαλονι , κουζινα και γενικα οπου πας μπορεις να παιξεις το αγαπημενο σου παιχνιδι.. ειδικα στο αεροδρομιο η στο καραβι αν η αναμονη η το ταξιδι ειναι μεγαλο...!
Το PSP διαθετει ενσωματομενη camera και μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες η να μιλησεις στο SKYPE με καποιον φιλο σου μεσω webcam. Εχει ασυρματη συδεση στο Ιντερνετ και μπορεις να μπεις Facebook η γενικα στο Ιντερνετ για να κατεβασεις εικονες , τραγουδια , βιντεακια και δωρεαν παιχνιδια !!! Ενα ακομα καλο πρωσον του PSP ειναι οτι μπορεις να παιξεις ΟΝLINE το παιχνιδι σου εντελως δωρεαν σε αντιθεση με το ΧΒΟΧ360 . Τα γραφικα ειναι ικανοποιητικα απλα μην περιμενετε γραφικα του ΡS3 -XBOX360. Θυμιζουν γραφικα του Wii. Με λιγα λογια αξιζει να παρετε ενα PSP αφου η πλεον τιμη του ειναι 110 ευρω...


Jim Brown.

Dead Island


Το Dead Island ειναι η νέα δουλειά της Deep Silver (γνωστή για τα Sacred και Gothic).
Η τοποθεσία των γεγονότων βρίσκετε σε ένα τροπικό νησί στο οποίο ξεσπά ένας ιός
και μολύνει σχεδόν όλους τους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού.
Ο Ιός αυτός τους μετατρέπει σε ζόμπι που θέλουν να κατασπαράξουν φρέσκια σάρκα ανθρώπου,
εκτός αυτού τους δίνει και τεράστιες δυνάμεις.


*Σου 'ρχετε*


Σε σχέση με όλα τα άλλα παιχνίδια με ζόμπι,οι δημιουργοί αυτού θέλησαν να το κάνουν πιο ρεαλιστικό και δύσκολο γιαυτό το λόγο έβαλαν πολύ λίγα όπλα και πολύ λίγες σφαίρες
(οι οποίες βρίσκονται πάρα πολύ δύσκολα).
Τα περισσότερα όπλα που θα έχει ο παίχτης σας θα είναι μαχαίρια,ρόπαλα (στα οποία θα μπορείς να προσαρμόσεις και καρφιά),σωλήνες κτλ.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο παίχτης σας ξυπνά στο δωμάτιο ξενοδοχείου
δίχως να χει καταλάβει τι συμβαίνει,επειδή την νύχτα της εξάπλωσης του Ιού είχε μεθύσει.
Μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού βρίσκει και άλλους επιζώντες τους οποίους βοηθάει για αντάλλαγμα διάφορα πράγματα π.χ όπως όπλα κοντινής απόστασης,λεφτά και Πόντους.
Χάρη στους πόντους ο παίκτης σας ανεβαίνει levels, κάθε φορά που θα ανεβαίνει ένα level
θα ξεκλειδώνει νέα πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει.
π.χ Για να χρησιμοποιήσει το πρώτο όπλο που θα πάρει θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 level.

Το παιχνίδι γίνετε να το παίξεις και με άλλους 3 φίλους σου
και αν σταματήσει να παίζει κάποιος οι άλλοι δεν επηρεάζονται.
Και για το τέλος ορίστε μερικά βίντεο για το παιχνίδι

άλλα και οι 4 χαρακτήρες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις




1ος χαρακτήρας: Xian Mei



2ος χαρακτήρας : Sam B



3ος χαρακτήρας : Logan



4ος και τελευταίος : Purna

Για περισσότερες πληροφορίες για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του παιχνιδιού.






NBA Elite 11 Rewiew



Ναι αγαπητοί fans του ProGamerzPlanet.Θα κάνουμε το πράγμα που κανένα site η blog δεν έχει κάνει.Πρόκειται να κάνουμε rewiew σε ένα ακυρωμένο παιχνίδι μπάσκετ.