Labels

Labels

Καλώσήρθατε!

Η Συντακτική ομάδα του ProGamerzPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας

Sports Games

Στο ProGamerzPlanet σας δίνουμε οδηγίες για να γίνεται καλύτεροι σε Sports Games.

RPG Games

Mπορούμε να σας κάνουμε να νιώσετε βετεράνοι πολεμιστές μέσα απο RPG παιχνίδια.

Άλλες κονσόλες

Στο ProGamerzPlanet σας ενημερώνουμε για τα νέα των άλλων κονσόλων για παράδειγμα Android και iOS

Πλήρη βοήθεια από Cheats Codes

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε και cheats codes διαφόρων action παιχνιδιών.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Snapshot...Η κυριαρχία τον Ρομποτ!!!

 ΄Ένα ιδιόμορφο puzzle game ανακοίνωθηκε ως το νέο project από το studio Retro Affect με το όνομα Snapshot.

The Incredible Adventures of Van Helsing


Λοιπόν σαν δεύτερο μου Πόστ για σήμερα αυτό που θέλω να σας δείξω είναι το The Incredible Adventures of Van Helsing το νέο Game της Neocore Games το Game αυτό θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2012 στο XBLA (Xbox Live Arcade ) και στο PC το Game αυτο θα είναι ένα action RPG Game με τη ιστορία του να εξελίσσεται στην Ευρώπη του 19ου Αιώνα!!! Πρωταγωνιστής είναι ένας ο γιος ενώς φημισμένου κυνηγού Βρικολάκων!!
Από εμφάνιση δείχνει σαν να είναι ένα ωραίο Game ελπίζω να μη καταλήξει σαν άλλα Games που ήταν απλά για τα σκουπίδια!!!


Πιο κάτω σας Παραθέτουμε το Trailer για το Παιχνίδι!!!

Νέα δημιουργία για τους δημιουργούς του Mortal Kombat

Ετοιμαστείτε να δείρετε πολύ κόσμο γιατί η Warner Bros Interactive Entertainment
ετοιμάζει ένα νέο fighting game για πολλές ώρες παιχνιδιού!!!

Ανακοινώθηκε το NBA 2K13

H 2K το επισημοποιήσε.Το NBA 2K13,που φήμες λένε πως είναι το τελευταίο της σειράς 2K, θα βρίσκεται στην E3 και θα κάνει το μεγάλο μπαμ αφού όχι μόνο παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα πούμε παρακάτω αλλά και θα συναγωνιστεί το NBA Live 13 που θα βγεί κι αυτό μαζί του.

Sports Champions 2


Η Sony προχώρησε στην ανακοίνωση του Sports Champions 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 3 (PlayStation Move) αυτό το φθινόπωρο. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Zindagi Games σε συνεργασία με το Sony San Diego Studio, ενώ θα υποστηρίζει μέχρι δύο παίκτες και τέσσερα χειριστήρια PlayStation Move.

Rachet and Clank:QForce

Αυτό που εδώ και καιρό γνωρίζουμε, είναι ότι το Ratchet & Clank γιορτάζει τη δέκατη επέτειό του αυτό το έτος με μία HD Collection, η οποία θα περιέχει remastered εκδόσεις της τριλογίας που τα ξεκίνησε όλα στο PS2. Αυτό, όμως, που μόλις τώρα μάθαμε, είναι ότι η Insomniac Games εργάζεται πάνω στη νέα προσθήκη του franchise, ονόματι "Ratchet & Clank: QForce". "Επιστρέφουμε στην κλασική αίσθηση, κάμερα, controls και όπλα της σειράς, ενώ καινοτομούμε και σας προσφέρουμε έναν εντελώς νέο τρόπο για να παίξετε" αναφέρει η εταιρεία.
Το Ratchet & Clank: QForce θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο στο PS3 -τόσο στα καταστήματα σε δίσκο Blu-Ray, όσο και στο PlayStation Network- περιέχοντας και online χαρακτηριστικά.
Για όσους έχουνε 3D TV να ξέρετε πως το παιχνίδι θα είναι και 3D.

Battlefield 3 Premium !!


Λοιπόν αν και πρώτο μου Πόστ στο Μπλόκ ελπίζω να σας αρέσει!!!

Όντως Επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρχει Battlefield3Premium!!

Επιβεβαιώθηκε το Battlefield 3 – Premium
Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα στις 4 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει αποκλειστικούς online χάρτες, νέα όπλα, dog tags, διάφορα skins και πολλά ακόμα, στην τιμή των 49.99€.
Μην ξεχνάτε ότι την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει και το Close Quarters DLC, στην τιμή των 14.99€.
Κάποιοι λένε γιατί να δώσω 50 ευρώ για να πάρω
DLC και να μην δώσω ακριβώς τα ίδια λεφτά και να πάρω ένα Full Game ; Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ΕΑ δέν κατάλαβε ότι υπάρχει κρίση και απλά συνεχίζει να βγάζει αυτά τα Premium και δέν μας σκέφτεται ΤΕΛΙΚΑ το Battlefield θα καταντήσει παιχνίδι για πολύ πλούσιους Gamers!!

Crysis 3 Announce Trailer

To Crysis 3 επιστρέφει στην Ζούγκλα.Το action game της EA επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ δείχνοντας από πολύ νωρίς με το πρώτο trailer του παιχνιδιού πως θα είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια στην ιστορία του game.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Batman : Arkham City Harley Quinn's Revenge Review

Οι συντάκτες του ProGamerzPlanet κατέβασαν και έπαιξαν το DLC του Batman : Arkham City,Harley Quinn's Revenge.Επειδή σίγουρα φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει τι "παίζει" στην πλοκή ας πάμε να τα πούμε όλα με την σειρά τους.

Πληροφορίες για το WWE 13

Το νέο παιχνίδι της THQ επέστρεψε πιο κακό πιο άγριο και πιο βίαιο από ποτέ.Ανεβάζοντας την ρεαλιστική εμπειρία ενός wrestling game πιο ψηλά απο ποτέ,το WWE 13 με τον CM Punk στο εξώφυλλο έχει 77 superstars στο ροστερ του και αυτοί είναι :

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Upcoming June 2012 PS3 Games


12 June Dirt:Showdown
12 June Lollipop Chainsaw
19 June Lego Batman 2:DC Super Heroes
19 June Brave:The Video Game
26 June The Amazing Spider-Man
26 June Spec Ops:The Line
27 June Record of Agarest War 2










Σάββατο 26 Μαΐου 2012

WWE '13 Exclusive Trailer


WWE '13 ScreenShoots

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σταματάμε για λίγο


Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Fifa Street 4 Review

To Fifa Street επέστρεψε πιο καλύτερο από ποτέ.Φτιάχτηκε από την ίδια ομάδα που έφτιαξε το FIFA 12 και πάνω του χρησιμοποιήθηκε και η ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο FIFA.Στο ποστερ του παιχνδιού είναι ο Lionel Messi,ο οποίος μετακόμισε από το Pro Evolution στο FIFA.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Metro : Last Light Beta Gameplay

 

To Metro : Last Light είναι ένα παιχνίδι δράσης με μίξη από πρώτου προσώπου shooter αλλά και από παιχνίδι επιβίωσης τρόμου.Αποτελεί sequel στο Metro 2033 και κανονικά θα ονομαζόταν Metro 2034 αλλά αυτό άλλαξε όταν η THQ πήρε τα δικαιώματα του παιχνιδιού.

Gran Turismo 5 Rewiew

Άλλο ένα μεγάλο racing simulation game,για το οποίο όλοι οι gamers ήταν και είναι ενθουσιασμένοι είναι και το Gran Turismo 5.Ένα παιχνίδι που περιμέναμε πάνω από 4 χρόνια να πιάσουμε στα χέρια μας μέχρι που βγήκε στις 24 Νοεμβρίου του 2010 αποκλειστικά για το PS3.

FIFA 13 : Πληροφορίες και τα πρώτα screenshots

Μετά την μεγάλη επιτυχία του FIFA 12,η EA έβγαλε και τις πρώτες πληροφορίες και για το FIFA 13,το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο για το PS3 (με υποστήριξη PSMove),Xbox (με υποστήριξη Kinect),PC,PSVita,iOS,Wii,3DS και PSP.

WWE 13 NEWS

Φήμες λένε πως μάλλον ο Ken Sharmock και ο Steve Blackman θα βρίσκονται στο roster του WWE13.
Το WWE13 θα κυκλοφορήσει επίσης και σε PS Vita.
Αυτός που έφτιαξε το παιχνίδι λέει πως θα είναι ποιο καλό από ποτέ και ότι μόλις κυκλοφορήσει θα κυκλοφορήσουν και 4 DLC Packs μαζί.
Επίσης υπάρχουν φήμες πως στο roster θα βρίσκονται και οι Andre The Giant και ο MVP.
Προς το παρόν οι μόνοι σίγουροι wrestlers που θα υπάρχουν στο παιχνίδι είναι αυτοί στην φωτογραφία (αυτοί που έχουν φτιαχτεί ως τώρα).

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Forza Motorsport 4 Rewiew

Όταν σκέφτεσαι κάποια κλασσικά racing simulation games,τότε σου έρχεται στο μυαλό το Forza Motorsport.Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή την χρονιά το καταπληκτικό παιχνίδι της Microsoft που κάθε χρόνο εντυπωσιάζει.Βγήκε στις 14 Οκτωβρίου του 2011 στην Ευρώπη και είναι αποκλειστικά για το XBOX 360.

Binary Domain Review

Ξέρουμε πως η Ιαπωνία είναι η πιο αναπτυγμένη τεχνολογικά χώρα ολόκληρης της υφηλίου και σχεδόν πάντα βγάζει μερικούς από τους πιο καλύτερους τίτλους παιχνιδιών.Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και το Binary Domain που χρονολογείται το 2080 στο Τόκυο και μάλιστα αξίζει να ξέρετε πως χρησιμοποιήθηκε εξαιρετική τεχνολογία στους εχθρούς σας για να τους κάνει πιο δύσκολους.

Max Payne 3 Rewiew

H Rockstar έκανε την μεγάλη επιστροφή της στα Video Games με το Max Payne 3.Αυτό είναι το 3ο παιχνίδι στην ιστορία του franchise και βγήκε στις 15 Μαίου του 2012.Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο δημιουργός του Max Payne ήταν ο Dan Houser,δημιουργός του GTA & του Red Dead Redemption.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1

Όσο και να προσπαθώ να το κρυψώ,ναι.Είμαι fan του Harry Potter.Λάτρεψα τον ήρωα περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια της σειράς και όχι την ίδια την ταινία.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Bully : Schoolarship Edition



To Bully είναι ένα παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από την Rockstar New England και βγήκε στην αγορά από την Rockstar Games αρχικώς στις 25 Οκτωβρίου του 2006 μόνο για το PS2 και στις 24 Οκτωβρίου του 2008 για το XBOX,το PC,το Wii & το PS3.

Πληροφορίες για το The Last Of Us

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η Naughty Dog με την καταπληκτική σειρά παιχνιδιών Uncharted,επακολουθεί ένα νέο και απίστευτο project,πάλι αποκλειστικά για το PS3,το The Last Of Us.Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια μίξη από Third Person Shooting-Survival και Horror παιχνδιού και θα βγεί πιθανώς στα τέλη του 2012.Ανακοινώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2011 στα Spike TV Video Game Awards

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Fable : The Journey : Πληροφορίες

To Fable είναι ενα παιχνίδι που μάγεψε τους fans των Action Games από την πρώτη στιγμή που είδαν το gameplay του.Τα εξαιρετικά γραφικά του,η πλοκή του και φυσικά όπως προανέφερα το gameplay του είναι μερικοί από τους λόγους που έφτασαν το Fable τόσο ψηλά.Ωστόσο θα συνεχιστεί αυτό και με το Fable : The Journey; Δείτε πληροφορίες.

Deadliest Catch : Alaskan Storm

Σήμερα,εκτός από το εξαιρετικό Max Payne 3 Prewiew που έγινε από τον συντάκτη μας,Τάκη Σταύρου,σήμερα θα δείτε ένα rewiew σε ένα άγνωστο για εμάς παιχνίδι αλλά πάρα πολύ διάσημο στην Αμερική.Όσοι βλέπουν ΣΚΑΙ παρακολουθούν πιθανώς και την σειρά Deadliest Catch.Είναι μια σειρά με ψαράδες που ψαρεύουν σε πάρα πολύ κακές συνθήκες γεμάτες φουρτούνα και καταστροφές.Έτσι ξαφνικά αποφασίστηκε να βγεί παιχνίδι με αφορμή την σειρά.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Max Payne 3 Preview

To Max Payne 3 είναι ένα επερχόμενο video game και αποτελεί  τον τρίτο τίτλο στην ιστορία του franchise To Max Payne δημοσιεύεται από την Rockstar Games για τα Microsoft Windows, PlayStation 3 και Xbox 360. Αναπτύχθηκε από την Rockstar Vancouver, σε συνεργασία με τα studio της Νέας Αγγλίας,του Λονδίνου και του Τορόντο.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πληροφορίες για το WWE 13

Μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία του WWE 12,θα ακολουθήσει το WWE 13, το δεύτερο στην σειρά με αυτό το όνομα που θα αναπτυχθεί απο την Yukes και θα εκδοθεί από την ομάδα της THQ.Τι μάθαμε όμως για το καινούργιο reboot της σειράς ; Μάθετε εδώ.

Sleeping Dogs : Απο την Κίνα έρχομαι.....

Τελικά το μεγάλο θαύμα έγινε.Το True Crime : Hong Kong τελικά θα βγεί αλλά με διαφορετικό τίτλο. H Square Enix κάνει ένα μεγάλο δώρο στο gamers και πήρε τα δικαιώματα του παιχνιδιού από την Activision και έτσι το νέο όνομα του παιχνιδιού θα είναι Sleeping Dogs και θα βγεί για XBOX 360,PC & PS3 στις 14 Αυγούστου στην Αμερική και στις 17 στην Ευρώπη.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Starhawk Preview

To Starhawk είναι ένα action third-person shooter παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 8 Μαΐου 2012 στην Βόρεια Αμερική και στις 9 Μαΐου 2012 στην Ευρώπη.Το παιχνίδι είναι σαν το Warhawk του 2007 επίσης μόνο για το PS3.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πληροφορίες για το νέο Medal Of Honor


To νέο Medal Of Honor είναι γεγονός.Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το 2010,το franchise επιστρέφει με το όνομα Medal Of Honor : Warfighter.Θα βγεί για PC,XBOX 360,PS3 και Wii U στις 23 Οκτωβρίου στην Αμερική και στις 26 Οκτωβρίου στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι πλέον θα έχει νέα μηχανή,καθώς θα έχει την Frostbite 2,την ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε και για το Battlefield 3.Και το Single Player αλλά και το Multiplayer θα χρησιμοποιούν αυτή την μηχανή.Το Single Player Mode θα συνεχεί να ακολουθεί τα γεγονότα των υποθέσεων της Tier 1,δηλαδή πιθανότατα θα αρχίσει μετά το 2002.

Aπό την άλλη το Multiplayer Mode,δεν θα αναπτυχθεί από την EA Digital Illusions αλλά από μία άλλη εταιρεία ονόματι Danger Frost Games.Θα αναπτύξει το δικό του multiplayer mode με την ίδια μηχανή,δηλαδή την Frostbite 2.To co-op mode επίσης θα υπάρξει στο παιχνίδι ξεχωριστά από το single-player mode.


Στο παιχνίδι ελέγχουμε διάφορες ομάδες της Tier 1,όπου έχουν διάφορες επειχηρήσεις όπως,την διάσωση στρατιωτών στις Φιλλιπίνες.Το Medal Of Honor πιθανότατα θα βγεί και για το Wii U καθώς όπως και άλλες εταιρείες,η EA έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στην νέα κονσόλα της Nintendo.

Για ότι άλλο μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.Δείτε το trailer :

Ανακοινώθηκε το NBA Live 13

H EA έκανε μεγάλο μπαμ με την ανακοίνωση ότι επιστρέφει στo NBA με το NBA Live 13.Μετά από την παταγώδη αποτυχία του NBA Elite 11,η EA σίγουρα θα βάλει τα δυνατά της να εντυπωσιάσει ξανα τους fans της.

Πληροφορίες για το νέο God Of War


Το νέο God Of War αποκαλύφτηκε πριν από 1 εβδομάδα και μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις καθώς υπάρχει νέα πλοκή αλλά και πολλές βελτιώσεις.Τι μάθαμε για το νέο GOW ; Μάθετε εδώ.

WWE '12:Cheats/Codes

Σύντομα και στο Twitter!

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πληροφορίες για το νέο Call Of Duty

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε ένα εξαιρετικό video trailer για το νέο Call Of Duty με στοιχεία που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτό.Τι μάθαμε για το νέο παιχνίδι της Activision σε συνεργασία με την Treyarch ; Μάθετε σε εμάς.

WWE SmackDown Vs Raw 2011:Cheats/Codes

     

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

We Re Back !!!!

Κυρίες και κύριοι,ναι είναι αλήθεια γυρίσαμε,δηλαδή γύρισα μετά από πολύ καιρό λόγω των υποχρεώσεων μου στο ringsofpain.gr.Τώρα θα προσπαθήσω να γράφω και στα δύο και θα σας ενημερώνω σχετικά με τον χώρο των παιχνιδιών για XBOX,PS3,Wii,PC,PS2 και πάρα πολλά άλλα.

Βέβαια αυτό μπορεί να μην γίνει τώρα αλλά σίγουρα το καλοκαιράκι...IM COMING με πολλά rewiews,πληροφορίες,ρεπορτάζ από την E3 και ελπίζω να σας αφήσω με το στόμα ανοικτό.

Ο Admin.
Γιώργος Ναστούλης.