Labels

Labels

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πληροφορίες για το Dead Space 3

 

Το Game Informer (μέσω τουNeoGaf) αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το Dead Space 3, οπότε ένα gameplay trailer απομένει να δούμε και...πάμε γι' άλλα! Σύμφωνα με το νεότερο τεύχος του περιοδικού, το καινούργιο μέλος της σειράς θα διαδραματίζεται στον παγωμένο πλανήτη "Τau Volantis" και θα διαθέτει όντως co-op, αλλά όχι και competitive multiplayer.


 Στο co-op mode, θα υπάρχουν νέα cutscenes μεταξύ του Isaac Clarke και του συνεργάτη του -ονόματι "John Carver"- κάτι το οποίο, όμως, δεν θα επηρεάζει καθόλου την ιστορία του παιχνιδιού.

 

 Η Visceral Games προσπαθεί να κάνει το Dead Space 3 λιγότερο γραμμικό από τους προκατόχους του, συμπεριλαμβάνοντας μεγάλα περιβάλλοντα προς εξερεύνηση, συν "μοναδικές beta αποστολές" που δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του campaign. Εκτός από νέα Necromorphs -όπως τα Fodders, τα Feeders και το The Snow Beast- αυτή τη φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους Unitologists, οι οποίοι θα μας επιτίθενται όποτε μας βλέπουν. Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι το Dead Space 3 θα διαθέτει σύστημα κάλυψης, περισσότερα και "Universal" πυρομαχικά (αν και αυτός ο μηχανισμός δεν διευκρινίστηκε πώς ακριβώς θα λειτουργεί), ενώ θα μας δίνει και τη δυνατότητα να συνδυάσουμε δύο διαφορετικά όπλα μαζί -όπως το Plasma Cutter και το Ripper- δημιουργώντας ένα καινούργιο όπλο.

Τέλος, όπως αναφέρει το Game Informer, το Dead Space 3 σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2013. Περισσότερα (πόσα ακόμα;) θα αποκαλυφθούν στις 4 Ιουνίου, στη συνέντευξη Τύπου της ΕΑ στην Ε3 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου