Labels

Labels

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ανακοινώθηκε το Battlefiled 3 Premium Trailer


Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες πώς η EA θα ανακοινώσει την νέα της υπηρεσία της με το όνομα Battlefiled 3 Premium και τι θα περιέχει,θα σας τα πω εγώ όλα τώρα.Καθώς τα dlc θα τα πέρνετε 2 εβδομάδες νωρίτερα από αυτούς που δεν θα έχουν το Battlefiled Premium
Το Battlefield 3 Premium είναι μια υπηρεσία που διαθέτει τα νέα dlc που πρόκειται να βγουν στον ερχόμενο χρόνο και θα σας τα αναλύσω τα dlc:
Το πρώτο dlc  που ανακοίνωσε η E.A. ήταν το Back to Karkand που περιέχει 4 χάρτες από το Battlefield Bad Company 2,δέκα όπλα, 4 οχήματα και οχτώ dog tags.
Το δεύτερο dlc που ανακοίνωσε η Ε.Α. είναι το Close Quarters που θα  περιέχει 4 χάρτες,10 ένα όπλα και εφτά dog tags και αναμένετε να κυκλοφορήσει στις επόμενες μέρες μας.
Καθώς η Ε.Α. ανακοίνωσε άλλα τρία dlc για τα οποία δεν έχουν δωθεί πληροφορίες για το περιοχόμενο τους τα ονόματα τους είναι Armored Kill,Aftermath και End Game.
Το Battlefiled Premium αναμένετε να φτάσει στη τιμή των 50 ευρώ.Η κυκλοφορία του αναμένετε να ανακοινωθεί στη E3.Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω trailer



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου