Labels

Labels

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

PS4 και νέο XBOX με disc drives

Όπως γνωρίζετε πάρα πολλoι νέο XBOX και το PS4 από καιρο προειδεάζονται από την Sony και την Microsoft ξεχωριστά.Έχουμε δεί πάρα πολλά σχεδια για τις νέες κονσόλες αλλά άραγε θα τις δούμε ποτέ ;


Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως οι άνθρωποι της Sony σκέφτονται να μην βγάλουν σε κυκλοφορία το PS4 χωρίς disc drive καθως υπάρχουν αργές ταχύτητες στο Internet.

 H Sony είχε αρχικά σκεφτεί το ενδεχόμενο του ψηφιακού download, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα με τα games που θα είχαν μεγάλο μέγεθος. Άλλωστε, τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment Kaz Hirai, είχε δηλώσει ότι η πλήρης αλλαγή λειτουργίας από Blu-ray σε αποκλειστικά ψηφιακό περιεχόμενο, απέχει ακόμη πολύ καθ' ότι (για παράδειγμα) "είναι αδύνατο να υποχρεώσει κάποιος τους καταναλωτές να κατεβάσουν 50GB δεδομένων". Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το επόμενο Xbox επίσης θα διαθέτει disc drive.

Αμφότερα το PS4 και το νέο Xbox δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος, ούτε να παρουσιαστούν στην φετινή E3. Παρ' όλα αυτά, το Xbox βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και πολλές πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία του εντός του 2013.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου