Labels

Labels

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πρώτες πληροφορίες για το Forza : Horizon (+ screenshots)

Η γερμανική ιστοσελίδα Forza Life, έφερε στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα στοιχεία για το Forza Horizon. Το επερχόμενο open-world racer για το Xbox 360 θα διαδραματίζεται στο Κολοράντο και θα χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή physics με το Forza 4, προκειμένου να διατηρηθεί η ρεαλιστική οδήγηση της σειράς.


 Ωστόσο, τα physics έχουν βελτιστοποιηθεί, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η off-road οδήγηση. Ο τίτλος, επίσης, θα διαθέτει 65 διαφορετικούς τύπους εδάφους και δυναμικό κύκλο ημέρας/ νύχτας. Επιπλέον, θα περιέχει έναν αριθμό από τοποθεσίες -όπως βενζινάδικα, βαφεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων- καθώς και διάφορους τύπους events -συμπεριλαμβανομένου ενός που θα μας επιτρέπει να αγωνιστούμε με το αυτοκίνητό μας εναντίον ενός αεροπλάνου.

Τέλος, το Forza Life δημοσίευσε και ορισμένες νέες εικόνες για το Forza Horizon,τις οποίες θα δείξουμε παρακάτω ενώ όρισε ημερομηνία κυκλοφορίας τού παιχνιδιού την 23η Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Forza Horizon θα μάθουμε στις 4 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft στην Ε3.

Δείτε και τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού :

 














 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου