Labels

Labels

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Νέα για το WWE '13

Tο ProGamerzPlanet έμαθε και άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο παιχνίδι της THQ,WWE 13 και σας τις παρουσιάζει.


O Cory Ledesma επιβεβαίωσε στο Twitter του πως οι αρένες του Hell In A Cell,του RAW και του Smackdown θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Ο Undertaker στο παιχνίδι θα έχει και την παλιά του Old School Attire με την Ministry of Darkness

To cover boy του παιχνιδιού θα είναι όπως καταλάβατε από το trailer o CM Punk και το παιχνίδι θα βγεί στις 1 Νοεμβρίου του 2012 για Xbox,PS3,Wii και πιθανώς PSVita.

Eπίσης επισημοποιήθηκε το roster που θα βρίσκεται στο παιχνίδι.Αυτό είναι :

Modern Era :  John Cena, Randy Orton,Alberto Del Rio, CM Punk, Undertaker, Rock, Brock Lesnar, Triple H, Chris Jericho, Daniel Bryan, Cody Rhodes, Sheamus, Wade Barrett, Rey Mysterio, Zack Ryder, Dolph Ziggler, R-Truth, Kofi Kingston, Miz, Jack Swagger, Santino Marella, David Otunga, Kane, Kevin Nash, Christian, Mark Henry, Sin Cara, Epico, Primo, Hunico, Ted DiBiase, Great Khali, Heath Slater, Jinder Mahal, Justin Gabriel, Eve Torres, Kelly Kelly, Bellas, Kharma, Beth Phoenix και Alicia Fox.

Attitude Era : Steve Austin, Rock, Triple H, Undertaker, Shawn Michaels, Bret Hart, Eddie Guerrero, Edge & Christian, New Age Outlaws, Road Warriors, X-Pac, Vince McMahon, Shane McMahon, Stephanie McMahon, Mankind, Dude Love, Cactus Jack, Trish Stratus, Lita, Big Show, Kane, Davey Boy Smith, Vader, Mark Henry, Ken Shamrock, Godfather, Big Bossman, Mike Tyson.

Επίσης ανακοινώθηκε πως μαζί με τον Ryback και πιθανώς και τον Mason Ryan θα είναι ως DLC o Lord Tensai.Αυτοί οι 3 θα είναι πιθανώς στο DLC Pack που θα περιέχει 3 superstars και τρεις Attitude Era Superstars.Ένας από αυτούς πιθανώς είναι ο DDP.
Nα πούμε επίσης πως πιθανότατα οι άνθρωποι της THQ σκέφτονται να βάλουν τον John Laurinaitis ως DLC για να μπορείς να τον διαλέξεις σε ματς,ενώ σαν χαρακτήρας στο story mode θα υπάρχει όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο report.Oι APA δεν θα είναι πιθανώς στο παιχνίδι όπως και επίσης και οι Debra,Miss Kitty & Marlena.


O Mike Tyson,o Ricardo Rodriquez και ο Paul Bearer δεν θα είναι playable χαρακτήρες,απλώς θα μπορείς να τους χρησιμοποιείς ως managers.To WWE 13 θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους servers που χρησιμοποιήθηκαν και στο WWE 12 για τις Community Creations.Πέρασαν πάρα πολύ καιρό να φτιάχνουν τους servers για αυτό το παιχνίδι και πιστεύουν πως αυτή την φορά θα έχουν πέραση στους καταναλωτές.

Παρολο που υπήρχαν φήμες το WWE 13 δεν θα έχει τα theme songs και τα titantrons των παλαιστών από την Attitude Era.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου