Labels

Labels

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Νέες πληροφορίες για το Tomb Raider

H αντίστροφη μέτρηση για την E3 ξεκίνησε και οι φίλοι της Lara Croft περιμένουν πως και πως να μάθουν πληροφορίες για την νέα περιπέτεια της νεαρής εξερευνήτριας.Ωστόσο,η Crystal Dynamics δεν άντεξε και έβγαλε περισσότερες πληροφορίες στην φόρα μέσω του GameInformer.


To Tomb Raider ξεφεύγει από τα όρια των προηγούμενων παιχνιδιών όμως οι δημιουργοί θέλουν να δώσουν περισσότερη ελευθερία στους παίκτες.

-"Θα καθοδηγήσουμε τους παίκτες μέχρι τα συντρίμμια του βομβαρδιστικού B-52 (tutorial) και από εκεί και πέρα θα είναι ελεύθεροι να μεταπηδήσουν από περιοχή σε περιοχή ελεύθερα".

-"Φυσικά υπάρχει μια γραμμικότητα, όπου θα πρέπει να πάτε από το σημείο Α στο Β, αλλά θα υπάρχουν πολλές διαδρομές μέχρι την τελική κατάληξη στο σημείο Β, μιας και θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται πραγματικοί εξερευνητές".




-Οι χρήστες θα ελέγχουν επίσης και τα άλματα της Lara. Αναλόγως τη δύναμη που ασκούμε στον αναλογικό μοχλό, θα επηρεάζεται η ταχύτητα και η πορεία του άλματος.

-Τέλος, το Tomb Raider θα διαθέτει ένα σύστημα XP. Με το πέρασμα του χρόνου και μαζεύοντας "εμπειρίες", θα μπορούμε να μεταβάλλουμε τις δυνατότητες της Lara και να αναβαθμίζουμε τα όπλα όταν βρισκόμαστε στις κατασκηνώσεις του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι της Crystal Dynamics θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου του 2013 για PS3, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Xbox 360. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου