Labels

Labels

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αποκαλύπτεται το PS Plus

Η Sony αποκάλυψε το νέο και βελτιωμένο PlayStation Plus που θα προσφέρει στην Ευρώπη. Από τις 6 Ιουνίου, τα μέλη θα έχουν πρόσβαση στην Ιnstant Game Collection, η οποία περιέχει 10 παιχνίδια.


 Το περιεχόμενο θα ενημερώνεται μηνιαίως, με τουλάχιστον τρία νέα, δωρεάν παιχνίδια να προστίθενται στην υπηρεσία. Συγκεκριμένα, από τις 6 Ιουνίου, οι συνδρομητές θα μπορούν να προμηθευτούν τα Virtua Fighter 5: Final Showdown, Oddworld: Stranger's Wrath HD, Renegade Ops, Chime Super Deluxe, Outland, Darksiders, Warhammer 40.000: Space Marine, inFamous 2, MotorStorm Apocalypse και LittleBigPlanet 2.

Κάθε τέσσερις βδομάδες η Sony θα επιλέγει ένα PlayStation Plus Game of the Month, ενώ το καλοκαίρι θα διατεθεί δωρεάν το Retro/Grade της 24 Caret Games. Τέλος, τα μέλη του PS Plus θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις και χαρακτηριστικά, όπως το χαρακτηριστικό cloud saving και τα αυτόματα game update downloads.

Tέλος, τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει από τη Sony και ένα "limited edition" DualShock 3 χειριστήριο, χρυσού μεταλλικού χρώματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου