Labels

Labels

Καλώσήρθατε!

Η Συντακτική ομάδα του ProGamerzPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας

Sports Games

Στο ProGamerzPlanet σας δίνουμε οδηγίες για να γίνεται καλύτεροι σε Sports Games.

RPG Games

Mπορούμε να σας κάνουμε να νιώσετε βετεράνοι πολεμιστές μέσα απο RPG παιχνίδια.

Άλλες κονσόλες

Στο ProGamerzPlanet σας ενημερώνουμε για τα νέα των άλλων κονσόλων για παράδειγμα Android και iOS

Πλήρη βοήθεια από Cheats Codes

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε και cheats codes διαφόρων action παιχνιδιών.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Duke Nukem : Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος



Σαν γνήσιος gamer που είμαι αποφάσισα να πάρω το Duke Nukem : Forever γιατί είχε γίνει τόση μεγάλη φασαρία για αυτό το παιχνίδι δηλαδή ότι θα έχει μίξεις από διάφορα shooting games κι ωραίες αποστολές και ήμουν ενθουσιασμένος.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

O Rock στο WWE 12



Ναι είναι επίσημο.Ο Great One, ο άνθρωπος που (ελπίζω) να σπάσει τα παιδάκια του Cena στην WM 28 είναι στο WWE 12.Δεν με πιστεύετε ? Δείτε το και μόνοι σας :

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Mortal Kombat : Babality



Όταν ακούγεται ο ήχος : "Finish him η Her " όλοι ξέρουμε πως ήρθε ώρα για το fatality.Αλλα πλέον συναντάμε και μια άλλη στρατιγική νίκης.Το όνομά της : Babality !!!! Πως λειτουργεί ??? Απλό.Πατάς έναν ειδικό κωδικό και οι αντίπαλοί σου μετατρέπονται σε μικρά μωρά.Δείτε το βίντεο άλλα δεν νομίζω να μην γελάσετε :

Need For Speed : The Run



To νέo ΝFS θα ξετρελάνει κόσμο και κοσμάκη και από ότι φαίνεται θα μας κρατήσει στις κονσόλες μας για πολύ καιρό ακόμα και την περίοδο των σχολείων.Αλλά με λίγα λόγια ας περιγράψω για το τι παιχνιδάρα(για μένα) θα δούμε στις 18 Νοεμβρίου.

Heroes of Might and Magic III



Το Heroes of Might and Magic 3 δημιουργήθηκε απο την World Computed Games απο την 3DO το 1999 για τον υπολογιστή.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Crysis 2


H Γερμανική εταιρεία Crytek, έγινε πρώτη φορά γνωστή με το Far Cry, ένα FPS που κυκλοφόρησε για PC το 2004. Τρία χρόνια μετά έγινε το «μπαμ» με το εντυπωσιακό Crysis, το οποίο έχοντας εξαιρετικά γραφικά και πρωτότυπο σενάριο, λατρεύτηκε απ’ τους fans του είδους, παίρνοντας πολλές άριστες κριτικές. Σήμερα, το Crysis 2 επιστρέφει πιο ανανεωμένο και εντυπωσιακό από ποτέ. Συν τις άλλοις, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του όχι μόνο στα PC αλλά και στις κονσόλες PS3 και Xbox 360.